min helg

Min tredagars ledighet har varit trevlig!

I fredags var det mysdag, stallet, och filmkväll.
Sen i lördags var det fika med Sara, Mattias, Natta och Amanda. Massa kaffe och goda kakor! Efter det drog jag och Natta hem och åt pizza och gjorde oss fina. Sen kom Anna L och hennes syster Elin hit och vi förfestade och drog ner till da munk och dansade hela natten, mkt lyckad lördag!
Sen i dag har jag o Natta med god hjälp utav Amanda fixat stallet, sen var det en avskedsfest med jobbet för dem som ska till sälen och jobba. Kommer kännas jätte konstigt att de försvinner i väg!

Nu ska jag lägga mig och läsa, jag ä trött. Måste samla lite energi.

Imorgon blir det bio efter jobbet med brudarna från jobbet! Ska bli mysigt vi ska se Twilight-New moon.


Eng

Nu har jag just mailat till Mark och hans syster Erin. Det är roligt att skrivapå engelska men det är svårt att hitta orden ibland, speciellt när det är ord somman inte använer varje dag! Men det är nyttigt! Sen är det ju ett bra sätt att hålla kontakten tills vi ses igen! Erin har jag ju visserligen inte träffat IR men hon verkar vara precis som Mark, hur go som helst. Saknar verkligen den där lilla Aussien! Och snart drar syrran också dit, det är inte länge kvar nu! Shit pomfritt!

Nu ska jag gå och äta lite!

Vägen klarnar

För er trogna läsare så vet ni att jag har funderat på 3 olika vägar som jag känner att jag borde ta i mitt liv.
Förut var vägarna precis lika starka, jag kände mig grymt förrvirrad och nästan förtvivlad, nästan krisaktigt!
Men nu med hjälp och stöd av underbara energigivande männsikor, har vägen klarnat!
 Jag känner att jag tror att jag vet! Det är faktiskt den svåraste av de 3 vägarna, även den som troligtvis kommer vara skumpigast och mest som en bergochdalbana! Men jag tror, hoppas och känner att det ska vara den rätta. För i det långa loppet är det inte alltid den lätta vägen som är den rätta. Klarar jag desutom den svåra vägen tror jag att jag kommer växa enormt som människa, och med stöd av dem jag älskar och bryr mig om så kan jag klara det!
 Äntligen! Så känner jag att jag är redo att ge av min energi igen! Innan var jhag tvungen att spara på krutet, annars hade jag sjunkit själv! Men nu!  Nu ska jag peppa! Stackars min kära kolega Lindie! hon kommer bli galen! Eller ska vi säga Grattis Lindie? Det kanske smittar!
Jag hoppas nu att detta håller i sig, för lika väl som jag känner mig taggad, känner jag mig livrädd! Men nej detta ska bli bra!
Men det är ett tag kvar tills jag ska ta denna väg, och vem vet vad som kan hända innan dess! Jag kanske får en uppenbarelse! Nu ska jag fokusera på nuet och göra det somär mina uppdrag här och nu! Så det så! För vem vet vad som dyker upp på min väg i livet!

"Om du har ett ben i gårdagen och ett ben i morgondagen så pissar du på idag!"

ha det bra! Ni kan!!!

 


Fika och fix

Idag har jag varit på benen igen, peppar, peppar. Var tvugen att fixa lite saker och gå till min sjukgymnast! Det är verkligen en läskig kännsla när han "Manupilerar" disken. Det knakar och knastrar ända upp i huvudet! Men skönt då det är klart. Jag längtar tills disken är på plats igen! Jag fick ett gäng övningar som ska göras varje dag. När jag testade dem insåg jag hur pinsamt svag jag är! Shit, det är nog bra att jag tvingas till att komma igång lite! Måste ju kunna bära upp mig själv!

Nu stundar en mysig fika med min goa vän Anna L. Min kompis från gymnasiet. Vi brukar alltid ha så trevligt i hop. Hon är verkligen en mysig tjej som jag hoppas jag får ha kvar som nära vän hela livet!

Nej nu ska jag gå och förbereda fika, för hon kommer viken sekund som helst nu!

Bevis

haha på tal om att kissarna vill vara med över allt! Alex  var nog data och tv spels galning i sitt förra liv! Här kommer två bevis material!

A:


spela tv spel med husse

B:

spela sims med matte

Kissarna

Jag har sagt detta tusen gånger! men jag bara absolut älskar mina kattungar!!!!!!!

De är med mig hela tiden! Ska nog köpa selar så de kan hänga med ut också! De är inte tillräckligt gammla för att gå ut på egen hand än!

ställen de följer med:

Durshen
Toa
soffan
när jag äter
när jag spelar data spel
när jag bloggar
när jag sover

Aslan älskar vatten, så fort han hör att man spolar vatten någonstans så kommer han som ett skott!
Då ska han leka med strålen!

Båda två älskar att pussas! Fast de har lärt sig att jag inte pussar dem på deras munnar så de vinklar huvudet så mina läppar kommer antingen jämte munnen eller på nosryggen! De älskar pussar. Och de älsakr när man pillar med deras tassar och tår!
De har nog blivit vana med att jag pysslar med dem hela tiden!

Barn ska vara barn

Såg en liten del av en dokumentär som gjorde mig ledsen och upprörd. Den hette "Åtta år och annorektiker"
Helt sjukt att barn har anorexia, de sa på hennes behandlingshemmet där hon bodde att de blev allt mer vanligt att de fick in barn under 10 år!! Helt sjukt.
 Hon  sa även att det man ibland hörde 5-6 åringar sitta på lekplattsen och prata om hur feta de var och vilka kroppsdelar de var misnöja med!
Hu deras barnom kommer bli helt paj! Jag är allvarigt orolig för dagens barn och tonåringar. Pressen är grymt hård, man ska vara snygg, smal, ha ett gäng väldigt nära vänner som man hänger med jätte  ofta, man ska ha en sjukt snygg pojkvän och man ska en super utbildning och ett super jobb, gäna vara ekonomiskt oberoende allt deta ska desutom gärna ha hänt innan 25. Just det jag glömde man ska ha rest minst ett par månader också! Sen när man är runt 30 då är det dags då ska ungarna ploppas ut!
Nej det är inte lätt.
Mkt ångest och tunga stenar på deras axlar är det. Ska man då inte få vara barn först?? Aldrig få leka? Nej då kan det aldrig sluta väl!!

Vi måste nog ta och se över våra förebilder! Alla man ser är inte bara snygga de är uber snygga! Ok det kanske inte spelar jätte stor roll mkt är ju vad som ploppar ur deras käftar också! Det är mkt bantning överallt!! Inte minnst i bloggarna!! "idag har jag bara druckit kaffe, jag är såååå duktig" halå!!!
Jag tycker att prata mat med barn är ju så klart viktigt för övervikt är ju trotts allt ett grymt stort problem det med. Men lära ut att äta rätt mat,och att äta regelbundet och röra på sig. Leka ute mer än bara data. Sen alla som bloggar och syns i media ta ert ansvar.

Jag vill att barn ska vara barn!


snörvel

Nu är jag trött på att vara förkyld, mina planer om att jobba i helgen får nog läggas på is. Som sagt ingen ide att plåga sig själv och smitta alla andra!
Men men man ska inte klaga, finns dem som har det mkt värre, en förkylning ska jag väl klara!!

Ska på julbord med min gymnasie klass  i december! Det ska bli jätte kul att se alla! Vissa var det ju jätte länge sedan jag såg! Stor Eloge till Matte som återigen håller i tyglarna!

Nej nu ska jag vila. Det har jag ju inte gjort någe idag!!
Mc-Donalds

En sak som verkligen irriterar mig är att, att jobba på Mc-Donalds räknas som ett riktigt skit jobb, att det typ är det absolut värsta man kan ha! Då är man verkligen kass och kan typ gräva ner sig själv i en grop. Man kan heller aldrig visa sig offentligt igen, efersom skammen är så stor. Skaffa barn kan man ju glömma, hallå barnen kommer bli mobbade!

NEJ, NEJ, FEL, FEL!!

Vi har det fakiskt kul för det mesta, 99% av mina kolegor är fantastiska och underbara männsikor och jag lär mig något nytt av dem varje dag. Det är en salig blandning av människor, olika bakgrunder,olika åldrar och personligheter! Visst det är ganska stressigt och slitigt ibland, och visst finns det dagar som jag tänker ta mig här ifrån! Men det är inget skit jobb!

Jag vill aldrig mer ha någon av dessa samtal ( C=jag och ?=den andra):

1. ?:Jobbar du ännu på Mcd, hu vad hemskt, när ska du ta tag i ditt liv?
C: Ja jag jobbar här. Vad gör du?
?: Jag är arbetslös.
C: okay....

2. ?: Caroline är det inte dags att du tar dag i ditt liv och tänker på din framtid!!
C: No coments

3.
?: Jag vill ha ett jobb! Jag tar vad som helst!!!
C: Mcd behöver personal, jag tror du skulle kunna passa!
?: Mcd, eh nej jag tror inte det!!
C: Hm..mutter, mutter...

Jag vill även säga att jag fått 3 st kanon bra ledarskaps utbilningar.

Jag har sett två saker på tv som gjort mig väligt grinig och det var väl lite det som är skulden till detta inlägg! Nu ska ni allt få höra!!

* Ja, jag jobbade som strippa förut, men jag slutade.. Det är ju ett ungdomsjobb, ett Mc-Jobb!!!
What!!!!!

* Ung tjej, förredetta barnskådis sitter på känd talkshow och gråter.
O: Varfrör började du i porrbranchen?
UT: Jag hade inget val! Jag fick inga vanliga roller!
O: Men varför inte ta ett vanligt jobb?
UT: Jag hade ingen utbildning så det var svårt att få jobb,och jag behövde pengar till hyran.
O: Men många ungdomar har ju extra jobb som inte kräver någon utbildning?
UT: Ja men vadå skulle jag ha förnedrats och jobba på Mcd!!! (Gråter lite mer)
OT: Tycker du att Mcd är mer förnedrande än att jobba som porrskådis??
UT. Nja, nej så här i efterhand..kanske inte...

I REST MY CASE!!!

Mitt jobb har för och nackdelar! Och nej oroa er inte jag börjar nog  plugga en dag, men vem vet  jag kanske köper stället. OCH `BLIR KVAR FÖR ALLTID!!!! Vem vet. Jag gör det som gör mig lycklig.

Som på film

Alltså min förkyldning är som om man tänker sig en film där någon spelar förkyld! Ni vet när det nästan känns överdrivet! Personen nyser typ jätte ofta och man tänker jaja så där ofta nyser man inte!
ja...det är jag at the moment!

Jag ligger i sängen för det mesta, men igår durchade jag (intressant va?) men det känndes bättre, visserligen fick jag sitta på golvet men i alla fall, man känner sig lite fräshare efteråt!

Kommer inte att gå till jobbet på lördag heller, jag hoppas på Söndag men vi får se hur det utvecklas! Eftersom jag jobbar på restaurang är det ju inte så fräsht att vara för förkyld! Då vill man ju lixom inte gå dit någe mer!!

11 Budord för att bli en succébloggare!!!
Läste detta i Charlotta Flinkerbergs blogg! haha läs och lär eller nått haha eller få ett litet skratt i alla fall ;)

Charlotta Flinkenbergs insiderguide:

11 BUDORD FÖR ATT BLI EN SUCCÉBLOGGARE!

1:a budordet: VÄLJ RÄTT GENRE (OBS! Uttalas "schanger", inte "jennrä"). Det finns bara 3 genres/kategorier som gäller om du vill att bloggen ska bli populär/ha stor trafik: 1. Modeblogg. 2. Provokativ fjortisblogg.  3. Kändisblogg. Det finns dock vissa kriterier för att du ska kvala in i dessa genres. Kriterier för att du ska kvala in som en modebloggare: • Du bör vara max en storlek 36. Stl 38 i nödfall om du råkar vara över 180 cm lång. Ingen vill se bilder på mulliga/tjocka modebloggare. Du kommer dessutom få svårt att kränga i dig provkollektionsplaggen i mindre storlekar som modeföretagen tänker muta dig med. • Ja, det var nog allt. Modeintresse/kunnande? Äh, det kan du lära dig under resans gång! Kriterier för provokativa fjortisbloggare: • det underlättar såklart om du är fjortis. Med fjortis menas även 18-19-åriga unga kvinnor med begränsat intellekt och förvrängd självbild. • Om du redan nu har massor av fiender, alltså tjejer i din närhet som avskyr dig av olika skäl, är det jättebra. • Är du en mobbartyp? Toppen! Bonuspoäng för det. • Är du mobbad för att du är så pretentiös/förmögen/plugghäst eller liknande? Toppen - då är du också provokativ, på ett annat sätt! Kriterier för kändisbloggare: • En klar fördel är givetvis om de flesta i Sverige redan vet vem du är. • Om du inte redan är kändis, se då till att bli det fort. Det finns flera snabba knep: sök till alla dokusåpor som finns. Bete dig vulgärt/forcerat om du nu inte råkar ha någon särskild talang du vill visa upp. Ha sex i TV, har funkat för flera - ur kändisaspekt, alltså. • Bli ihop med en kändis.

2:a budordet: STAVA SOM EN KRATTA. Detta gäller oavsett vilken bloggkategori du satsar på. Säg EN succébloggare som kan stava (förutom Alex Schulman)? Nä, just det. Korrekt svenska är sååå 2001. Om du redan råkar vara bra på grammatik och att uttrycka dig, kan du kasta in en särskrivning här och där och något fiffigt felstavat ord med flit. Varför? Dels för att dina läsare ändå med stor sannolikhet är ordblinda (läser man folks kommentarer är det inga ljushuvuden direkt om vi ska vara ärliga) så det kvittar om du är korrekt eller ej. Och dels för att du inte retar någon genom att vara lätt dyslektisk: de som är lika usla på stavning som du känner sig lättade över att du inte är så "perfekt" och de som ser stavfelen får känna sig smartare än du. Du retar alltså ingen, alla blir nöjda!

3:e budordet: FIXA EN IMPONERANDE HEADER. Headern är själva introbilden, den som läsarna möts av först då de kommer in på din blogg. Headern får gärna vara lika stor som en tredjedels A4-sida. Då visar du att du vill ta plats och att du menar allvar! Lägg ner tid på headern. Tänk på vad den ska skicka ut för signaler. Tänk på vilka rubriker den ska skapa. Ingen söndagsskole-look här alltså. Skreva, se lagom mystisk ut, ha halvöppen mun, se absolut inte för glad ut, se SEXIG ut. Ingen är sexig som flinar - åtminstone inte i bloggvärlden. Tillhör du kategorin modebloggare är en helfigursbild att rekommendera. Och jag behöver väl knappast poängtera vikten av att du retuscherar maximalt innan du lägger ut bilden, okej? Kan du inte retusch, så be någons lillebrorsa/lillasyrra som är haj på Photoshop att ta sig an din bild. Vill du göra brösten lite större, håret lite längre, ögonen lite vitare, läpparna lite fylligare och midjan lite smalare är det ett plus. I bloggvärlden ser alla syntetiska ut, följ strömmen! Testa att visa bilden för din mamma eller mormor. Om hon börjar gråta och vill hindra dig från att publicera bilden så har du en bra header! Då det gäller layout/form i övrigt av bloggen är det faktiskt skitsamma. Ja, om du är modebloggare kan du försöka dig på att vara lite estetiskt edgy genom att använda apastora versaler med spärrat typsnitt i rubrikerna. Men de flesta kategorier vinner på att vara vulgära, tjejtjejiga och Barbie-plastiga. Gulligt rosa, som en scrapbook ungefär. Det ska se ut som om en 12-årig Hello Kitty-flicka har lekt ihop färgerna och designen på sin dator. Då får du oftast bäst resultat! Lär av stjärnskottet Foki! Ordet stilrent existerar liksom inte i bloggvärlden. Less is bore.

4:e budordet: VAR SJÄLVA DEFINITIONEN AV NARCISSIST. VARJE DAG. Om du inte vet vad ordet betyder kan du googla det. Med andra ord: ha enbart fokus på dig själv. Ingen annan. Vem bryr sig om andra? Du ska ju bara bry dig om dig själv! Ego rules! Utgå ifrån att precis alla är vansinnigt intresserade av precis allt du tar dig för. Fotodokumentera allting noga, som om du skulle göra en världsomfattande utställning om dig själv. Gå till överdrift: fota dina tånaglar, din svanktatuering, din fika, din lunch, dina sopor, dina spyor, ditt badrumsskåp, ditt kylskåp - dig själv i tvåtusen poser (där du ser mystisk ut, inte glad, mystisk - och sexig). Den ambitiösa bloggaren går ett steg längre och lägger ut allt detta fast som videoklipp.

5:e  budordet: GLÖM ALLT VAD SJÄLVDISTANS HETER. I bloggvärlden existerar inte begreppet "genant". Hylla dig själv, annars får du skylla dig själv. Skryt gärna om allt du gör och få det att låta som om du är bäst på just den saken, även om du är medelmåttig, eller kanske rentav dålig. Skapa bilden av dig själv, annars gör andra det åt dig.

6:e budordet: PASSA DIG FÖR IRONI OCH HUMOR I ALLMÄNHET. Folk tar dig på orden. Minsta ironiska glimt i ögat kan få katastrofala konsekvenser. Skulle du skriva "Jag dog av skratt!" finns det risk för att folk skickar blommor till din begravning. Din publik tillhör med stor sannolikhet den generation där ironin är stendöd. Humor är också enormt överskattat. De flesta succébloggare idag har inte nått dit de är genom att vara roliga. De har blivit framgångsrika för att de tar sig själva på sjukt stort allvar. Många skrattade i början åt Mogi eftersom man trodde hon var ett skämt, och var ironisk. "Äntligen någon som driver med den här bloggvärlden!" sa flera. Sedan fattade man att hon inte alls driver med någon utan är helt seriös med det där. Då blev hon RIKTIGT stor.

7:e budordet: SKAFFA ETT BLOGG-ENTOURAGE. Varje succébloggare med självaktning måste ha ett entourage av hjälpredor. För det vet ju alla att det är så sjukt stressigt, tidskrävande och jobbigt att skriva fyra inlägg om dagen på ett par hundra tecken per inlägg. Det ger dig status att nämna vilka som arbetar åt dig i bloggen. Gärna med bild på dig och dina slavar. Är du modebloggare behöver du minst en assistent. Vad dessa assistenter egentligen har för uppgifter är lite oklart, men de fixar och donar med sånt du inte hinner. De lånar kläder åt dig, svarar i telefon, sorterar dina mail, rensar bland dina kommentarer, tar "Dagens outfit"-bilder på dig, retuscherar sedan dessa bilder åt dig, bär din väska då du rusar till "viktiga möten", håller koll på dina "viktiga möten". Ja, sånt där. Provokativa fjortisbloggaren och kändisbloggaren bör förutom en assistent ha en stylist. Om du inte vet vad en stylist är så är det i bloggvärlden precis vem som helst som går till en butik, lånar/köper ett plagg och sedan kommer hem till dig och hjälper dig på med kläderna. I tidningsvärlden är stylist något helt annat, "men vem bryr sig om det? Det är ju bloggarna idag som har makten och inte magasin som exempelvis ELLE", för att citera Signe i denna "dokumentär" som Fashion Tale har gjort. Ingen i ditt bloggentourage får betalt. Men det är ju en superbra och kul erfarenhet! Och det ska du banka in som ett mantra när dina slavar gnäller över 14-timmars arbetsdagar eller helgjobb.Det finns undantag, som då exempelvis kändisbloggare som Carolina Gynning tar in RIKTIGA stylister från tidningsvärlden, som hon dessutom betalar. Men så är också Carolina en udda fågel.

8:e budordet: FEJKA FÖR ATT BREJKA. Alltså, låt dina kompisar skriva kommentarer på dina inlägg. Ingen vill liksom vara den som skriver först. Men har 89 andra personer före kommenterat något (helt meningslöst) om din outfit eller din lunch, så kan du räkna med att det lockar ännu fler att ge sig in i "debatten". Du kan såklart ägna dig åt att skriva dessa kommentarer själv också, anonymt. Men det tar lite tid. Så utnyttja ditt entourage till detta (se ovanstående budord). Om du är modebloggare eller kändisbloggare så finns det vissa kommentarer som du kan kopiera och klistra in lite då och då (oavsett vad inlägget handlar om):

You go girl!! Keep up the good work!

I just lööööve your blogg! Du är en sann förebild för mig! Puzz

Vad fin du är på bilden - du är min idol!

Om du däremot är provokativ fjortisbloggare så är det de hatiska kommentarerna som ger bränsle till din bloggeld. Om dina riktiga läsare inte är tillräckligt elaka finns det några sköna standardhatkommentarer du kan kopiera och klistra in lite då och då (oavsett vad inlägget handlar om):

Du är så jävla ful! Och fet!

Fan vad du är pinsam. Kan du inte bara lägga ner den här kassa bloggen.

Hmmm - inte så många som kommenterar här längre, har folk flytt eller?!

9:e budordet: TA INGEN SKIT - NÅGONSIN. Du har alltid rätt - alla andra har fel. Om någon angriper dig, finns det flera sätt att bemöta kritiken på: 1. Sätt hårt mot hårt - anfall är bästa försvar! Var arrogant, dryg och starta ett bloggkrig. Ja, du kan till och med starta ett bloggkrig UTAN att ens ha blivit provocerad! Allt krig är bra för trafiken. Lär av Kissie, Gynning och Katrin. Vänd dig till övrig media och säg att du är besviken. Och upprörd. 2. Kör Dalai Lama-stilen och le dig ur kritiken! Blondinbella är expert på detta. Kenza likaså. De är säkert asförbannade innerst inne så att det kokar över, men utåt sett fyrar de av ett robotleende, är förlåtande och vänliga. Hyfs av den högre skolan. 3. Låt artikelkommentarerna "försvara dig". Om de nu inte råkar göra det, så klistra in de positiva peppkommentarerna från 8:e budordet. 4. Bli förnärmad och säg "Åh, det är den typiska svenska avundsjukan! Folk kan helt enkelt inte hantera att jag är så framgångsrik." Detta försvar funkar JÄMT, oavsett vad du blir anklagad för. De som går på dig framstår som gamla, bittra - och avundsjuka - även om de hade helt andra avsikter med sin kritik. 5. Överkurs: låt någon som är bättre än du på att argumentera ta hand om skiten, förslagsvis en begåvad släkting, PR-byrå eller annan med skarpt intellekt och en förmåga att formulera sig så att du får alla på din sida igen (även om du faktiskt hade fel från början). Många kända bloggare oavsett kategori använder sig av denna hjälp när de ska stå till svars för något. Man brukar märka det på att det tar lite tid innan det inlägget publiceras (en till tre dagar, så man hinner komma överens om arvode först), plus att inlägget är betydligt längre än vanligt OCH dessutom rättstavat och har korrekt grammatik.

10:e budordet: BLI EN COPYCAT. Har du inget att skriva om? Skriv om det som alla andra skriver om då, vetja! Detta gäller främst om du är en modebloggare. ALLA modebloggare med självaktning vet att följande regler gäller: A. Hylla Acnes förträfflighet - minst fyra gånger i veckan. B. Namedroppa något jobb som någon kreddig fotograf gjort i senaste numret av italienska Vogue (som du stavar fel och skriver "Vouge"). C. Använd uttryck som "min klädstil är klassisk, med en tvist". Vilket är helt felaktig svenska då man försöker direktöversätta det engelska ordet "twist" (betyder typ "knorr") - tvist betyder konflikt. Men skitsamma, det fattar inte dina läsare ändå. D. Hylla allt som Chanel och Alexander Wang har gjort, även det som är fult. E. Skryt om alla inbjudningar till modevisningar och pressträffar du får (och om du inte får dom, ljug och säg att du fått dom men inte hinner gå). F. When all else fails - kör en given klassiker: stå med taskig hållning i skinntajts och oversized skjorta i den kissnödiga bloggposen och skjut av en Dagens Outfit.

11:e budordet: UNDERSKATTA INTE INAVELNS MAKT. Ensam är INTE stark i bloggosfären. Du bör alliera dig med så många som möjligt. Man måste länka för att så småningom blänka. Fjäska för dina konkurrenter som har större publik än du; skriv snälla kommentarer på deras inlägg, länka till deras bloggar och hylla dem för ditten och datten. Vanligast är att man kör inavel inom sin egen genre/kategori. Alltså - kändisbloggare håller andra kändisar om ryggen och modebloggare sitter och fnissar ihop på front row på Berns under modeveckorna och de provokativa fjortisbloggarna splittar på limokostnaden då de ska göra en spekulativ entré till nån galapremiär. Crossover-inavel är mindre vanligt, men förekommer. Du kan även starta krig mot någon av de stora bloggarna, och sedan sluta fred. Detta går såklart bra att göra upp på förhand, som ett spel för gallerierna. Apropå inavel och nepotism kan du även självklart utnyttja din bloggposition till att lyfta fram släktingar/syskon/kusiner/pojkvänner och kattungar som gärna också vill börja blogga. Och i slutändan så inavel-länkar alla fram och tillbaks till varandra och slutet gott - allting gott!


Tankvärd text

En ung man stod på stadens torg och förkunnade att han hade det vackraste hjärtat i hela bygden. En stor publik hade samlats och alla beundrade hans hjärta för att det var så vackert. Det var inte en endaste rispa eller märke i det. De var alla överens om detta sannerligen var det vackraste hjärta de någonsin sett.Den unga mannen blev så stolt att han började förkunna ännu högre om sitt vackra hjärta.

Plötsligt närmade sig en gammal man och ställde sig längst fram i publiken och sa: ”Ditt hjärta är inte på långa vägar så vackert som mitt.”

Publiken och den unga mannen tittade på den gamle mannens hjärta. Det slog med starka slag, men det var fullt av ärr och det fanns ställen där man såg att bitar hade tagits ur och ersatts med andra bitar, som passade dåligt så att det hade blivit taggigt och kantigt där de satts in. Det fanns t.o.m. ställen där det faktiskt fattades bitar och där det hade blivit djupa hål. Publiken stirrade, hur kunde han säga att hans hjärta var vackrare tänkte de.

Den unge mannen tittade på den gamle mannens hjärta, såg dess tillstånd och skrattade. ”Du måste skoja, jämföra ditt hjärta med mitt, mitt är perfekt och ditt är fullt av ärr och märken.”

-Ja, sade den gamle mannen,
”Ditt hjärta har ett perfekt utseende,men jag skulle aldrig vilja byta mitt hjärta mot ditt. Du förstår, varje ärr representerar en person som jag givit min kärlek, jag tar ut en bit av mitt hjärta och ger till dem, och ofta får jag en bit av deras hjärta tillbaka som passar i den tomma platsen i mitt hjärta.

Men eftersom bitarna inte är exakta så finns det lite taggiga kanter på mitt hjärta, men dessa vårdar jag ömt för de påminner mig om den kärlek vi delade. Ibland har jag gett bort bitar av mitt hjärta, men inte fått någon bit tillbaka av den andra personen. Det är därför jag har en del tomma hål i mitt hjärta - att ge av sin kärlek är att ta en chans.

Trots att dessa tomma hål smärtar och står öppna, så påminner de mig om den kärlek jag har för dessa människor och hoppas att de någon gång kommer tillbaka och fyller det tomma hålet i mitt hjärta som står och väntar på dem. Så nu kanske du kan se vad verklig skönhet är?”Bacon och bakvägen

Har inte sovit ett smack i natt, kollade på klockan då var den halv fyra och jag hade inte fått en blund! Min förkyldning hade blivit ännu värre! Så det var inte annat än att jag fick ringa doktorn.
sjuksköterskan som jag pratade med blev väldigt orolig och trodde jag fått bacon sjukan! Så jag fick inte gå in vanliga vägen till vårdcentralen, utan jag fick order om att sitta i bilen så skulle de rínga mig kl 11.15 så skulle de ta in mig bakvägen.
Jag mådde inte bra, jag frös och var allmänt utråkad kl var nu 11.50...inte ett ljud från min eskort!
Jag ringde då in och de hade visst tappat bort mig på något sätt.. Kärringen jag då pratade med var grymt stressad över att jag inte hittade bakvägen! morr... hon ba mig skynda mig! Då blev jag sur och sa att hon minnsan inte skulle säga så till mig eftersom jag var sjuk och hade väntat i nästan en timme. Då fick hon dåligt sammvete och när hon gick sa hon hejdå och förlåt att du fick vänta kära lilla vän. Ja...hm
Men doktorn trodde inte jag hade bacon sjukan utan något virus, eller en kraftig förkylning. Hon sa att jag kanske kommer vara sjuk en vecka elle mer, men jag sattsar på att bli frisk tidigare! Sjukskrev mig i två dagar till att börja med. Jag mår inte så bra för tillfället men man måste ju vara optimistisk! Får jag feber måste jag till dr igen, då det kanske är bacon trottsallt. Men det hoppas jag verkligen inte!
Så det blir att kurera sig! tack och lov för tv 3 play!

 


Förkyld

Nu gick jag upp ur sängen för första gången idag kl är 16,28. Jag har drabbats av någon förkylning eller något för jag är sten däckad, och mina luftrör mår inte bra, hostar gör jag även som en galning.
Började känna mig sjuk redan igår på jobbet, men jag kämpade mig igenom kvällen. Sofie kurerade mig lite sen gick det lite bättre.

Jag måste till stallet nu, pust det kommer bli en kraftansträngning! Men man kan ju inte säga till hästarna att tyvärr Ponnies matte är sjuk så, ja ni kan väl äta bark och sågspån och sova i eran egen skit? Nja fungerar inte riktigt så!
Men Danne ska hjälpa mig har jag bestämt. Så det så.

Ha det kanon!

host host


Min stackars rygg

Som ni förmodligen vet allesammens så har jag haft problem med ryggvärk en längre tid. Även att jag har haft som en svullnad i ryggslutet som jag undrat över.
Först tänkte jag det går över..Nej det gjorde det inte, så jag gick till doktorn. Hon tittatde på min rygg, sa att jag ver stel och otränad i ryggen.
När jag frågade om svulnaden sa hon i stortset att jag inbillade mig och att jag skulle sluta tänka på det.
jag fick tid för röntgen, de sa att  det var bra. Men om jag ville ha hjälp med att träna upp ryggen rätt så kunde jag gå till en sjukgymnast.
Nu i dag efter mkt om och men och väldigt mkt ont i ryggen så kom jag i allafall i väg till sjukgymnasten!
han inspekterar min rygg och konstaterar att svullnaden och smärtan beror på att en disk i ryggen ploppat ut! Den sitter inte där den ska! han knäcker och fixar så att den hamnar lite bättre, men jag kommer behöva fler besök + göra en speciel övning 3 gånger om dagen för att försöka fåtillbaka den i rätt läge igen.
När jag berättade om mitt doktor besök så ruskade han på huvudet och sa "Det är otroligt hur lite läkarna vet om rörelsemekanismen" Löneförhöjning till sjukgymnasterna säger jag bara!
Detta besök var mkt billigare! Speciellt om man räknar med röntgenbesöket med! Och detta gav väldigt mkt mer hjälp!!
 Inte konstigt att jag haft ont i ryggen!!


Så här tyvker jag om sjukgymnasten

Och så här om dr som undersöte min rygg i somras!

*****

Knatar runt i lägenheten och försöker piggna till, det får nog bli en redig kopp kaffe!

Pratade med Mark nu på morgonen, haha det om något får hjärnan att vakna, att ställa om och prata engelska det första man gör haha.
Vi försöker komma underfun med när det passar bäst att vi kommer över och hälsar på! Många faktorer att ta hänsyn till! Framför allt att det är svindyrt att åka dit! Men vi vill verkligen åka!
Syrran åker om typ 2 månader! helt sjukt!!!

Och jag inleder snart träningen inför min sista tävlingssesong som aktiv! Jaja det blir med blandade kännslor det kan jag lova! Men jag ska försöka vända det till något bra, och försöka göra en nystart!
Jag behöver ett mål något att se fram i mot!

Jag tror våra grannar köppt något slags instrument till sin son..hm..Mot eld bjuda hem tjejerna på singstar?! haha


pling plong klink klink vs I WOULD DO ANYYYTTTIIIING FOOOOR LOOOOOOVEEEEE

the volume girls

hihi
jag och Cissi gillar båda volym, hittade en liten bild från då vi började använda volume mastern! Den volymen gick inte av för hackor! haha
obs bilden är över 1,5 år gammal!
De kunde nog använda oss som bevis material nr 1 i sina reklam kampanjer!


Saknar Cissi som granne!

Torsdag=TV kväll

Torsdagar är defenitivt min bästa Tv kväll! Ikväll har jag turen att vara ledig men är jag inte det så ser jag dagen efter på Tv3 play!
kl 20 ser jag Mammas pojkar på 4:an. Mkt kul program
kl 21 ser jag Lyxfällan på 3:an. Intressant och lärorikt.

Två helt skillda program! Men jag gillar dem och jag tackar för att tv play finns på internet!

Så nu till mammas pojkar har jag ätit god coscos med bacon, fetaost, avacado och grekisk yoghurt med vitlök i mkt gott!

Sen till lyxfällan blir det mörk choklad med passionsfrukt och en god kopp kaffe till det!

Med mina tre killar som sällskap ska det nog allt bli en mysig kväll!

Vad ska ni göra?

 


volym

Jag har hört många som frågar om Volume mastern fungerar, det gör den! belive me! Satt och kollade på gamla inlägg och hittade ett som var 1,5 år gammalt där jag skriver just om den! Haha den är guld värd om man lär sig använda den rätt. Det är svårare att göra det på sig själv, då det kan vaar lätt att det syns igenom men man lär sig! I början kan det lätt bli lite för fluffigt, men va tusan man lär så länge man lever!


kattungar

alltså jag bara älskar mina kattungar! Jag vet att det förstör rätt mkt saker men de är så himla mysiga! Det är dubbelt så hemtrevligt! De är sånt bra sällskap. Har lite ångest för att släppa ut dem i vår, är så rädd att det ska hända dem något!
Men jag tror ändå att de är lyckligast om de får gå ut och in som de vill.
Jag är även  väldigt nöjd med att jag tog två kattungar, för de har så mkt kul tillsammans!!! Plus att de aldrig är ensamma!RSS 2.0