Nya ICA reklamen!!!

Såg den nyaste Ica reklamen igår på TV, så underbart rolig, jag asgarvade! hahaha
Sett atten del bloggare blivit sura och sagt att ICA driver med bloggare, fel, fel de driver inte med bloggare de driver med 14:is blogare hahaha.
Det finns många underbara inspirerande, underhållande bloggar, men sen finns det sånna bloggar som bara sitter och babblar och hackar ner på andra, 14:is bloggar....
 haha nej denna reklam är så sjukt kul! Jag har därför letat rätt på den på Youtube till er!
Här är den!


Godjul!

                     

Godjul på er alla! Hoppas ni får en mysig dag med dem ni håller kärt! Jag hoppas även att ni får fina julklappar!
var rädda om er och stressa inte för mkt! ät riktigt mkt mat och godis!
Vi hörs snart!

massa julkramar från mig!


R.I.P

Skådespelerskan Brittany Murphy drabbades av hjärtstillestånd i morse (20/12.) Räddningstjänsten kom till hennes bostad men hon kunde inte återupplivas. Brittany, känd från filmer som Clueless, 8 Mile och Smekmånaden, blev 32 år. Sjukt synd och tråkigt när en sådan ung kvinna mitt i karriären dör. Alldeles för ungt. Jag gillade verkligen henne. Hon sjöng så grymt bra i den animerade filmen Happy feet!.
R.I.P


Brittany 1a dec på premiären av sin film Across the Hall.


Man ska smaka!

man ska ju alltid prova innan man säger att någon maträtt är äcklig, det har mamma lärt mig! Här nedan ser ni bildbevis på att jag prövat musslor! Jag har nu rätten att säga att jag tycker musslor är äckligt haha.
Det var i Vietnam jag prövade det! På en skaldjursbuffe! Galet att jag inte blev magsjuk, nej då magsjuk blev jag utav kött och potatis?!


okay vi ger det ett försök


Skeptiska

Oh Fy *censur*


Snö

Tänkte ni kunde få lite musik medans ni läser =)

Har jobbat natt i helgen, det har gått bra, men det var värsta slaggat i fredags. En kille drog en annan killes huvud i ett bord, inte en bra ide. Polisen kom, de krävdes fyra stora poliser frö att få den arga killen lite lugnare, sjukt vad en person kan bli stark när adrenalinet sätter in.
Nu sitter jag bara hemma och slappar, ska jobba ett par timmar sen, men inte natt i allafall och de är skönt. är så jobbigt att vända på dygnet.

Dannes födelsedag blev lyckad, hade släckt och lite vänner hemma som åt och drack och hade almänt trevligt. Av mig och mina förädrar + mina mor och farföräldrar fick han ett ps3 slim plus ett spel. Det blev han jätte glad för, även Dannes vänner blev väldigt nöjda med pressenten!

Det är mkt snö ute! Hoppas det stannar över jul, hade vart coolt med en riktigt vit jul! Det var länge sedan!

kallt

Det är grymt kallt ute! Det var -16 grader i natt! Jag pratade med Mark där var det +29 grader...Ja lite skillnad kan man säga!
jag sparar som en galning för att kunna åka och hälsa på! Skulle vara kanon kul!

To my friends

Den här låten tillägnar jag mina vänner. Ni är underbara alla på erat vis!


Christian the lion

Denna video är helt underbar! Två killar köpte ett lejon, men när han blev för stor förlägenheten så släppte de ut honom i Afrika. De ville sedan åka och hälsa på honom, de fick de men blev varnade att han absolut inte skulle känna igen dem! Ja han kände igen dem..se och njut!Tusen tack till Cissi som lärde mig att lägga in videos i bloggen!!


mkt att göra

har varit mkt att göra den sanaste veckan. Födelsedags fest på Hamnplan, bio, Dannes 30 årsdag, hästar, jobb,vänner ja mkt att hinna med. Men det har varit skoj! Men jag är lite trött. Imorgon blir det nog lite sovmorgon, sen blir det nog mysdag hos Cissi. Sen på kvällen ska kanske jag och några tjejer från jobbet bygga pepparkakshus!

Hmm...

sitter och funderar på vad jag ska köpa till folk i julklapp. Dannes födelsadags pressenter är klara. Han fyller ju en vecka innan jul, det är lite dilemma! För man vill ju att han ska få lika fin julklapp som om han inte fått en jätte fin födelsedags pressent! Nåja får se vad jag kommer på! Han kommer bli super glad för sin födelsedags pressent! Det kan jag lova.

Snart dags att knata till jobbet. ska gå dit idag så får vi se om Lindie orkar gå med mig hem sen, annars får D hämta mig. Jag är ju så hemskt mörkrädd! Hon skulle cykla men hon kanske kan knata med mig en bit.

Anna ringde och det verar som om det börjar bli lite bättre för henne i sälen, skönt att höra, hon var inte så munter sist vi pratade. Men idag verkade hon vara right back on track! Klart man får lite hemlängtan innan man kommit på plats. Hoppas hon hittar några schjyssta brudar att hänga med snart!Skurkar!

to day

  • idag har jag hunnit med en del.

  • Puttsat fönster
  • Satt upp nya gardiner
  • Fixat fram lite juldukar
  • inhandlat julduk
  • Fikat med mormor och mamma som hjälpte mig med gardinerna
  • Fikat med Cissi och hennes underbart söta hundvalp!

Cissi är lite av mamma till min blogg, eftersom hon hjälpte mig att få igång den när jag bytte blogg sida,plus att hon hjälpte mig med designen. haha

Nu ska jag kolla lite på film. imorgon blir det lunch med mormor och även några timmars arbete!


Ett barn blir till

Idag när jag gick förbi min granne förskolan hände något somn åter tog mig tillbaka i tiden. Nämligen två små tjejer som satt och gungade tillsammans, sen ramlade den ena av gungan.

Året var 1992.

Caroline och hennes kompis Sarah satt ofta och gungade tillsammans på rasterna, men denna dag hade Sarah varit borta och snurrat på stångarna, Caroline satt redan inne i lektions salen.

Helt plöttsligt springer en super sandig och gråtande Sarah in i lektionssalen. Hon hade ramlat av stången och slagi sig, hon hade hela munnen full med sand. Sarah fick gå och lägga sig hos skolsystern, men var väldigt ledsen och ville inte vara själv medans hon väntade på att hennes föräldrar skulle komma och hämta henne.
Fröken skickade då dit Caroline för att hålla henne sällskap och försöka lugna henne.
 Det gick sådär, vad skulle Caroline ta sig till?! Hm... Kanske läsa högt ur en bok för henne.
Skolsyster hade begränsad tillgång på literatur på sin motagning.
Sarah gråter nu ännu mer! Caroline griper i ren desperation tag i första bästa bok.
När Sarahs föräldrar kliver in på motagningen sitter Caroline och läser "Ett barn blir till" för Sarah.

16 år senare. Sarah väntar nu sitt första barn! Caroline känner att hon borde få lite cred för att ha utbildat Sarah i ett tidigt statie i livet.

Grattis Sarah!


Julbord

Det är många som har uppskattat min kungadömme historia haha kul att ni gillade den! Ska se om jag kan gräva upp fler från ryggsäcken, men det är svårt på bestälning! Men de kommer lovar!

ikväll blir det julbord med GGN. Ska bli gott, det blir första julmaten för iår. Hm det får mig att tänka på att jag kanske ska sluta stoppa in smågodis i min käft?!

kanske borde klä på mig också? Eller kanske ska starta en ny trend, sidenmorgonrock?! Hm nja... jag har ju fixat håret så jag är ju en bit på väg i allafall. Frågan är klänning eller byxor... hm klänning som är lite löstsittande anske om jag ska äta massa! hm lutar ditåt. Ska jag ta svart eller lila? Ok i-lands problem jag ska genast sluta!

Hoppas de har ett stort desär bord! Hoppas det finns cheesecake!

Pratade med Cissi idag det var kul, var å länge sedan vi sågs ska bli kul o se henne igen snart! Vi planerar en fikainom kort framtid! Måste ju få se hennes fina söta hund med!

Jag ä grymt sugen på kaffe! Nej, nej måste hålla mig till julbordet. För man får väl kaffe! Annars vet jag inte vad jag gjör! 

Vad gör nu ikväll? Hoppas ni får en bra kväll i alla fall!

Min roll i kungadömmet!

Jag gick förbi förskolan som råkar vara min granne och även min gamla lågstadie skola. Då hörde jag att barnen lekte kungadömme!

Det tog mig tillbakan i tiden.

Året var 1992.

Caroline sprang ivrigt ut på skolgården för att delta i den nya leken, som gick ut på att alla hade en roll i kungadömet! Den rollen fick man se vara varje rast! Såklart vard e de kaxiga tuffa som stod för roll utdelningen! (C var ej en av dem)

Caroline står ivrigt och väntar! Hoppas på Drottning rollen! Eller kanske prinsessa! I värsta fall hovdam.

elaka Q stiger upp på en trappa: "Caroline din roll blir: Att vara Kungens personliga bärare! Du ska bära kungen vart han än vill!"

Carolines hjärta sjönk, kungensbärare! Vad ska detta betyda! Det var inte vad hon hoppats på!

Detta var inte något glidar jobb...Efter ett par slitsamma raster så hände det som fick droppen att rinna över och fick kungensbärare att desertera!

Caroline och konungen står längst ner på skolgården då klockan ringer som medelar att rasten är slut, vi har nu ca 2 min att ta oss till klassrummet. Kungen hoppar upp och skriker "BÄÄÄÄRRR" Men Caroline var utmattad och tappar kungen!
"Vad gör du dumma bärare lyft upp mig igen" "Glöm det jag lämnar kunga dömmet! Jag skapar härmed mitt eget kungadömme! Där JAG är kung! Jag är numera kung Häst!"

Caroline galopperar iväg över skolgården men vässentligt mindre tyngd på ryggen! Lektionen efter var passande nog egetarbete, så lektionen ängnade Caroline att skapa en krona! Hon fixade även en egen drottning!
Häst kungadömmet var skapat! Och våra domäner var kullen!

12 år senare.

"och vinnare av rosendrottningen 2004 är......Caroline Martell"
På löpsedeln dagen efter står det "Caroline Martell, öns nya drottning"  Kungadömmet häst har utökats från kullen till hela ön! Visserligen med ett lite upppiffat namn men dock!

Året efter ställer elaka Q upp i valet! Carolines regentperiod är slut! Hela kungadömmet står på¨skakiga ben! Ska Q återigen styra kungadömmet med sin elaka järnhand! Men icke! Hon förlorade! Och rikets säkerhet är återigen säkrat!

Caroline går därifrån med tanken "Right back at you bitch! "


RSS 2.0