Bada med förkylning

Jag är fortfarande hemma från jobbet med min förkylning...Så idag tänkte jag att det kunde vara skönt att bada, ta ett varmt skönt bad med skum o allt! Så jag tappade upp hett bad vatten och kröp ner i badet! Det hela varade inte länge! För jag mådde bara sämre och fick puls ihela kroppen! Det lixom rykte om mig! Så jag kan inte rekomendera att bada badkar när man är sjuk!

Sorry mamma att jag slösade på vattnet! Var tvungen att låna mamma och pappas badkar eftersom jag inte har något eget!

23/12 skumpa, jul & Singstar

Här kommer lite bilder från när jag, Cissi och Ida hade singstar och julmyskväll! Skumpa och Singstar är en kul kombination haha.


Julmys :)


LALALALA!!!!


Total eclips of the heeeeaaarrrttt!!!!


Rock'n Roll

Min juldag

Juldagen jobbade jag 10-19.15. Så det blev raka spåret från mormor från jobbet. Vi började med paket öppning, men hos mormor har vi en lite annorlunda tradition.
Alla köper varsin gåva, den ska kosta runt 100 kr, plus två trisslotter. Sen numrerar vi paketen, o alla drar varsin lott och får därmed ett paket! Sen delar vi på vinnsten av allas trisslotter, vi blandar dem givetvis innan så man inte vet vilken lott som köpts av vem. I år fick jag en jätte söt tomte, som min syster köppt.

Sen åt jag mat, de andra hade redan ätit.
 Juldagen är ju en driktig utekväll, så syrran gjorde mig i ordning, jag satt utmattad i en stol och drack vin haha På hejjad av min kusin Anna.

Vid elva tiden drog, jag,Anna och Danne ner till julfesten på Wisbybstrand. Som tur var hade vi biljetter för det var fullt! Det var super mkt folk! Klerup var dj. Vi mötte upp bla Ida, Matte, Cissi, patrik och några av Dannes komisar där. Så vi hade en kul kväll!
Det var grymt svårt att få taxi, så vi käkade lite och lyckades tillslut få en taxi! kl 03.45 stöp jag isäng!

Min jul

Jag har haft en bra jul helg. Förytom att jag jobbat haha, men det gick bra det med, har snälla jobbar kompisar.
 Jag ska bara få korten från pappa så ska ni få se bilder!

Dagen började 07:00 då jag, Danne, johanna och pappa morgonfodrade och fixade allt klart i stallet, undertiden fixade mamma en god skinkmacke frukost till oss!
 Sen blev det paket öppning!
Jag fick: Morgonrock, tröjor, pressentkort på makeup store a la 450:-, ängel, mackgrill,bok o lite annat smått o gott. Danne fick sin älskade canada goose väst som han önskade sig. Plus ett skärp av syrran och en tröja av mig och en av min mor o far,

Efter det bar det av hemmåt för dursch och ombyte. jag hade en lila siden blus och en svart kjol på mig dagen till ära.

Vid tolv tiden anlände vi till Evy och stigs lägenhet (Dannes morföräldrar) där blev det julmiddag, kalleanka och ännu mera paket!
Jag fick: Vågtång, rosa spettslinne, träningsbyxor, bakformar, pengar och öronhängen. Danne fick: kalsonger, kläder, hantlar och pengar.

Nu var det in i lilla skodan igen och styra kosan mot Stenkyrka city! Där min farmor och farfar bor!
Mera mat, och mera paket!

Jag fick: Jätte söta gummistövlar, blåa med vita prickar på, tröja, silverbestick, pengar, samlartomte,och en massa chocklad!

Sen var det bingen!

Jätte mysig släkt jul :)

GODJUL OCH GOTT NYTT ÅR!

A2'n kommer närmare...

14 stall är nu smittade med a2 viruset, vilket betyder att travet är stängt och rast tiderna är som de är ett tag till. Tills nu är det bara stallen på andra sidan travbanan varit smittade, men nu har vårat grann stall blivit smittat! Hu jag vill inte att mina små älsklingar ska bli sjuka. Just nu känner jag extra mkt med de sjuka hästarna eftersom jag själv är förkyld med feber för tillfället. Så det är soffan med en filt för mig som gäller!


Jul mys




Nu ska jag iväg till min kusin Anna. Där ska jag min syster Johanna, och mina kusiner Patrik och Anna ha jul mys och paketöppning! Eftersom momor förbjudit paket hos henne förutom ett paket för 100:- som alla köpe ett som vi sen lottar ut till alla. Hon tycker synd om de som inte får lika många som alla andra!
 Imorgon blir det förmodligen singstar kväll :)

Helgen

Helgen har varit trevlig trotts jobb helg. I Fredags hyrde jag o Danne film och åt godis, det var mysigt. Sen igår kom sötis tjejerna hem till ön!
 Först åt jag Danne o Ida Middag o såg på en film.. Elller ja halva i alla fall. jag missbedömde längden, så vi dissade slutet o jag o Ida sprang över till Cissi istället. SLutet på filmen såg jag idag. Jokern för övrigt.
Cissi, Jag o Ida åt blåbärs paj som Cissi fixat och pratade massa o lite så ;) Kul att de är hemma ett tag i alla fall.

A2

Jaha..Snart dax att fixa stallet så jag hinner innan jobbet. Jag vet inte om ni löst i tidningarna, men i alla fall. Hela Travbanan är isolerad för vissa stall har drabbats av det ytterst smmittsamma a2 viruset (obs smittar bara hästar) 
 Mitt stall är en så länge friskt (Peppar peppar ta i trä!) Men för att både friska stall och sjuka stalls hästar ska få komma ut så har vi rast tider, så hästarna måste in innan vissa tider! Kul om man jobbar lixom, så det är bara att fixa på något sätt. Sen måste man ta tempen på hästarna verje dag, de gillar de inte, men det är viktigt att göra det, eftersopm feber är en stor del av sjukdomen. Det är som influensa för hästar kan man säga.
 Nä gotta go!

Atjo! Prosit


Grattis Älskling!



Grattis till min älskling som fyller år imorgon! Du är bäst och jag älskar dig!

Helgen

Igår smyg firade vi Dannes födelsedag, som förövrigt är i morgon! Av mig fick han ett par DC skor, de var fina.
Sen på kvällen blev det party! Vi sjöng sing star för fulla halsar! Mkt dricka gick det åt också, förstår inte hur det kunde gå till ;)
 Sen blev det munken där vi dansade hela kvällen! Var en tjej som tydligen kände igen mig från jobbet som var lite crazy fast charmigt crazy. Hon ´kom fram till mig på munken o började krama mig jätte mkt och pussa mig på kinderna, samtidigt som hon överöste mig med komplimanger, sen sa hon att jag var en stor del av hennes liv?! Då blev jag lite rädd haha. Hon återkom en gång till senare på dans golvet. Tänk vad lite promille kan göra med folk haha. Men hon var söt.
Vi gick senare och åt på gyllende måsen ;)

Idag har vi slappat och ätit massa skräp hihi.

Snart kommer de hem!




Snart kommer Cissi o Ida hem på en visit över jul! Ska bli kul det var längesedan vi kunde ses!
 Ida har verkligen varit duktig o har snart klarat en hel termin på berghs!
Men ska bli mysigt att ha dem hemma över julen!

Kevin idol 2008!




Jag har följt Idol väldigt mycket det här året,och kevin blev tidigt min favorit! Jag röstade 3 gånger igår faktiskt!
 jag sökte lite på internet och tydligen har han varit med i melodifestivalen i Malta många fler än en gång! Där av hans scen vana alltså!
Han var bäst och han förtjänade att vinna! Grattis Kevin!

Godkänd!




Yippie! Min bil gick igenom besiktningen!! De två gubbarna var roliga o skämtade och pratade jätte mycket med mig! Jag har även  tvättat bilen idag! Så nu fattas det bara lite vax så är den som ny igen!

Avril Lavigne

Jag har sagt de förut och jag säger det igen, jag gillar verkligen Avril och jag har gjort det i många år.Hennes musik är super! Hon har dessutom vuxit upp och blivit ap-snygg! Kolla biderna nedan från då och nu! Sen gå ut på Youtube och lyssna på henne!



Bilbesiktning...

Imorgon ska jag besikta min bil! Hjälp... Hoppas verkligen att den går igenom! Jag orkar inte hålla på och krångla med den! O jag tror inte min privata mekaniker heller har lust med det just nu, eftersom han renoverar badrummet också och allt!
 Men om pappa inte hjälpte mig så mkt med bilen kunde jag nog kasta ut nycklarna i skogen och börja cykla!
Han har haft min bil sen den var precis ny, sen fick jag köpa hans pärla biligt.
Han muttrar varje gång han ser den, för jag är kanske inte lika bra på att hålla bilar fina som han är! Fast jag har plockat lite i den idag, och i morgon ska jag tvätta den.. Ni tycker nog att det låter skumt med att "plocka" i sin bil. Men ni som sett i min bil förstår preces vad jag menar! Jag har typ allt du kan tänka dig i min bil! tex: Sängben, trasmattor, pumps, kläder, handukar, mössor, ryktlåda, mm... haha men nu är den nästan tom faktiskt!! Duktig jag är va ;)

Så tack pappa för all hjälp I could'nt make it whitout you! Love<3

Is

Dålig ide att se skräck film och sen vara själv hemma!! Speciellt om man är så mörk rädd som jag är! Fast Danne kommer snart som tur är!

Ska se vem som vinner stjärnor på is nu!

Yes nu kom Danne!

Me and Mr Engtröm

Jag har de två senaste gångern jag festat varit ute med kära Mr Engström o lite annat folk. Det har varit skoj. Här är två bilder på oss från de två senaste partajen!



RSS 2.0