Baby

haha det finns en sida som heter Makemebabies.com och där kan man ladda upp foton på sig och texz sin partner och se hur ens barn skulle kunna se ut. Rätt kul!


Lättskrämd!

Jag har väldigt lätt för att licksom gå in i min lilla egna värd och inte märka vad som händer omkring mig! nödvändigt för att orka  ha ett sådant offentligt jobb) Men mina kära arbets kamrater har kommit på det, och utnyttjar att jag är så otroligt lättskrämd! Jag hoppar lixom  luften, skriker och gör miner! Utan att kunna styra det! Det tycker dem är jätte kul! Så vissa av dem försöker skrämma mig, ¨så mycket och så ofta som möjligt!
Jag ser väldigt rolig ut i ansiktet se och döm själva! OBS! På bilden alltså ni behöver inte testa!


Family

Jag har väldigt nära relation med min familj. Jag är hemma hos min mamma och pappa och mormor och morfar minst några gånger varje vecka. Jag är så glad att jag har dem och att jag välsingnats med en sån fin familj, 
 Med så starka kvinnor som förebilder borde det ju kunna bli något av mig med en dag :)
Just nu är min mormor och morfar på Kreta de små lyx-lirarana ;) Men de förtjanar det så mycket jag unnar dem det verkligen!
Jag har även en hel drös till med underbara släcktingar! Men om dem får jag berätta en annan dag för nu ska jag åka till frisören!


Personalfest!Vi hade personal fest förra helgen. Här är Dessi, Jag, LInda och Sofie i omklädningsrummet efter jobbet! Nu är det dags att springa ner till Olearys för festen har redan börjat!


Värdens bästa Eldina och roliga Sara!Eldina, Linda och Ryott poserar så fint


Karaoke är ju ett standard inslag!


Dansa gillar vi också att göra!


The Martell Sisters


Dags för prisutdelning!


Glad pristagare!


Nämen visst fick även jag ett litet pris :)


Syrran årets utbildare


Tequila i pokaler jajamensan


Titta Eldina! Säger Marcus


Team BlondDet var en jätte rolig fest! Tack till alla mina arbetskamrater som gör mitt jobb till en bättre platts!
Puss på er

Helg

Ja jag är rätt nöjd med min helg faktiskt. Bortsett från att min häst nästan krossade min pappa och att jag vartit lite små hängig.
I lördags körde  jag snabbt med pollarna med pappa och sen lagade jag och Danne mat och såg filmen 21 som jag kan rekomendera,
Idag har jag pluggat med syrran och fikat med Johanna och magen. Sen nu ska jag matte och Danne se på film. Matte är på Gotland över helgen så det är mysigt.

Morgonfodring!Varför skriver jag så här tidigt? Jag skulle föra över pengar mellan mina kort, För jag ska nämligen hämta ut två jackor och en klänning på kemtvätten.Sen köpa foder till Dixie. Jag har morgon fodringen idag nämligen. Vi har så i vårat stall att man har vissa morgonfodringsdagar. De dagarna släpper man ut i hagen och fodrar alla hästar i stalllet, sen så behöver man inte vara där varje morgon. Det är rätt smart tycker jag. Så idag föll lotten på mig och min mamma.
 Ska köra Vaiper idag med, det är ju tävling för båda hästarna i helgen!

jacka

Idag har jag o Natta varit ute och kört med Vaiper, det var mysigt med lite sällskap!

Sen nu har jag just beställt en jacka också! Sen neställde jag en tröja till Danne, en lila tröja mkt fin!


RSS 2.0