Helo!


Om 10 dagar är jag tillbaka här hos er! Då lägger Gotlandsbarer ner för sesongen! Då kommer jag att vara  här igen. Har dragit lärdom av denna tid så jag ska försöka göra denna blogg bättre! Hoppas även att mina läsare från GB kommer hit också! Lite bilder från den senaste tiden då jag bla  varit på munken i onsdags och på innegården igår! Även en grill fest hos Eric har det hunnit bli.

Update!

Ja mkt att göra med allt! Jobbar som tusan, högsesong på jobbet, häst tävlingar+ häst träning! Försöka hinna bada, sola, festa, umgås med vänner, familj och gärna träffa min sambo, blogga för Gotlandsbarer.se minst en gång dagligen. Och någonstans där i mellan hinna med mig själv typ en sekund...hm...nåja ska inte klaga det är himla kul också!
Får ge er lite bilder på vad jag sysslat med sista tiden som belöning för eran tålmodighet!


Jag och Emmelina på bolaget

Fia och jag på bolaget

Timgren och jag på munken

På travet

Med älsklingen

Josefin jag och Johan på trädgårn

ha det bra så ses vi! Titta gärna in på Gotlandsbarer ibland med! Min blogg heter på Vift med Carro...

Hej!

Hej förlåt att jag inte skrivit på ett tag, men nu under sommaren bloggar jag på en  sida som heter www.gotlandsbarer.se

där skriver jag om vad som händer på gotland! där skriver jag minst ett inlägg per dag! Så kika in där ibland också. Ska försöka att skriva här med ibland. Men sen eftersommaren är jag tillbaka här som vanligt förmodligen!

kramar och tack för att just ni läser min blogg

RSS 2.0