Super förkyld!

Så typiskt just när sommaren börjar komma till Gotland med allt som hör till, vem går inte och blir förkyld om inte jag!!
Jag har feber, snörvlar som en bäck en vårdag i april, och jag hostar som en 80 årig kedjerökare! har dessutom jobbat, men chefen kom fram och sa att efter min hjälte insatts så skule jag få sluta tidigare, många hade nog sjukanmält sig om de mådde som jag idag!
Hade tänkt gå ut i kväll men det fick bli mys och grillning med föräldrarna istället.
 Man uppskattar verkligen sina föräldrar dubbelt så mycket nu när man flyttat hemmifrån, eller det var nästan två år sen men endå haha.
 Imorgon ska jag bara mysa i stallet och ta det lugnt! Madicken var super duktig i dag! Jag blev så stolt över henne!


image19

Data strul!

Efter att min dator vägrat gå ut på internet i två dagar är jag nu tillbaka på banan igen! Jag vet ej varför!? Jag är ju inte jättte bra på teknik och sådant! Min chef sa igår att han skulle skicka mig på en kurs i sthlm så jag kunde laga saker som går sönder! Hjälp!

En bra sak är att sötis är hemma igen! Jag saknade honom sängen var så stor och tom utan honom. Ni som har distans förhållanden kommer villja skjuta mig om jag säger hur många dagar han var borta *skratt*

Pappa har skott Dixie idag, hon var snäll faktiskt! Hon kan vara en liten bitch ibland,men oftast är hon hur go som helst! Men vadå hon är ju tjej ;)


Jag och min älskling
image18

IKEA?!

Sitter och funderar på om det är nått jag behöver från IKEA!? Mina päron ska dit imorgon! Som bekant finns inte IKEA i Visby så det gäller ju att passa på! Visst det går ju att beställa men ändå.
 Det finns så mkt fint där! Jag älskar att gå runt o kolla på saker!
Han som kom på IKEA är ju typ as rik! Varför kom inte jag på den iden?! Jag borde komma på nått bra..Frågan är bara vad?!


Elitloppet 2008

För ca en timme sedan avgjordes Trav-Sveriges största händelse! Solvallas internationella elitlopp för varmblodiga travare i sthlm!
Vinnare blev superfina franska Exploit Caf!

image15
Han van även helt överlägset sitt kval heat! Körd utav Jean Michel Bazire från Frankrike.
 Han van finalen på nytt Elitloppsrekord på 1.09.08!

Tränaren Fabrice Souloy tog en superdubbel som gav 3,5 miljoner kronor. Han tränar nämligen även tvåan 
Oiseau de Feux, som kördes av svensken Björn Goop!
Trea Enough Talk från U.S.A som faktiskt var vassast iväg från vingen!
Fyra blev Red Chili Pirat med Örjan Khilström från Sverige.
Femma Going Kronos med Lufti Kolgjini även dem ett svenskt ekippage!

Lite stil poäng måste jag ändå ge Going Kronos skötare som special designat en strass-förbygel åt sin ögonsten, snacka om att glittra i vårsolen, jätte läckert!

image14

Jag måste även säga att jag avundas mina föräldrar som var där och fick se allt detta på platts!!!! Jag fick nöja mig med tv'n!


Hundvalpar!!

JAG VILL HA!! JAG VILL HA!!! JAG VILL HA!!!!!
Jag har velat ha en dvärgpincher jätte länge!! Aldra helst en svart liten hane.
 O nu har min arbets kompis fått hundvalpar med sina båda dvärgpinchrar! Givetvis finns det en svart hane i kullen! Precis som jag vill  ha! Men det passar inte så bra med hund nu, Jag jobbar jätte mkt och sen är jag mkt i stallet och tränar, Men ändå det är så söta!! Jag vågar inte åka dit och kolla för då vet jag att jag tar med mig den svarta hanen hem!!!

image13Så underbara!!!

Helg!!

Ja då var det helg, men det blir en jobb och stall helg för mig, jobbar hela helgen, pluss att Danne är på fastlandet. Dessutom har lilla Ida åkt upp till kompisar för att festa. Men Cissi skulle följa med till stallet på söndag, skönt med lite sällskap.
 Snart flyttar Ida och Matte kommer kännas konstigt för vi har gjort mycket tillsammans med dem, åkt till Vietnam och allt. Men det är super kul för dem!!
Igår tog vi en snabb glass vid hamnen innan jag och D skulle iväg det var mysigt.
 Hoppas alla får en rolig eller mysig helg..Jaja jag får tänka på pengarna o kolla tillbaka från bilderna från förra helgen då jag var ledig!

                                                               Ida
                              image11

Söta läppglans!

image10Har ni sett något sötare läppglans!?




Finns att köpa på www.bluebox.se

kostar bara 29:- plus frakt men man kan ju passa på att köpa lite annat också, lite pressenter till sig själv eller någon annan vän som snart fyller år, eller ska firas. Morsdag kanske? Ät inte upp dem bara hihi

Hummer kvällen

Jag har ju lovat att det kommer komma lite små berättelser, bilder och annat från min resa till Vietnam. Med mig hade jag även min pojkvän Daniel, min kompis Ida och min kusin Mattias för er som jag inte berättat det för.

En kväll gick vi och åt hummer på en fisk restaurang. Restaurangen var väldigt enkel, Men hade massa sorters fisk och skaldjur att välja på. Pluss en massa personal som var oss i hasorna hela tiden!
 Man fick välja sin hummer själv, men det klarade jag inte av så det fick grabbarna fixa. Vi fick även hjälp att skala dem!
När vi sa att vi skulle ha fyra st alltså sammanlagt 2,5kg hummer svimmade nästan kyparen! Typ en veckas förtjänst catjing!
 Smaken  hm... nja smakar egentligen inte så mycket konsistensen är en nkombination av fisk/kyckling ungefär.
 Notan ja 3500000d! Man hajade ju till rätt rejält! Men sen efter lite omräkning så gick notan på 1500:- kr, och det är ruskigt billigt för så mkt hummer!

Efter det gick vi och drack paraply drinkar, kvällen avslutades givetvis på balkongen med en vinare.

det var hummerkvällen.

image9

Volume master!

image7




Ni har säkert sett reklamen för denna underbara hårstyling tång! När jag såg reklamen tänkte jag aldrig att det blir sådan volym! Men jo då! Med Volume master från Björn Axen kan du få allt från lite till ultra mkt volym! Den är speciellt bra om man som jag har mkt långt hår! Alla borde ha en sådan! Spring o köp nu imorgon då det är löning! Sen tuppera varje slinga tryck till o voila! Akta överhåret bara annars blir det Pudel varning!!
På bilden ser du mig o Cissi som kvällen till ära använt denna lilla skapelse!


image8

Happy birthday to me!

image6

Nu i helgen firade jag min födelsedag och det i dagarna två! Okay, okay jag  vet två veckor för sent! Men vad gör man om man jobbar mycket!

Så i lördags så firade jag med massa underbara vänner! Vi hade förfest i stan, (tack Sofie för lånet av huset!!) det förtärdes en del dryck och det sjöngs en hel del sing star! Man skulle kunnat tro att melodifestivalen flyttat ner i Sofies källare! Kvällens vinnare måste vi nog utse Danne till!
 Sen drog vi till munken och shakade lite as! Kvällen avslutades givetvis på "Gyllende måsen"
Tack alla som bidrog med gott humör på festen! You rock!

I Söndags samlades hela tjocka släckten i vårat lilla hus, det var trångt men som man brukar säga "Finns det hjärterum finns det stjärte rum" Det var jätte mysigt! Vi åt kakor till förbannelse! Jag fick bl a kläder, smycken, smink, bildäck, pengar o en underbar tvål från chanel!
Tack, tack!
Kvällen avslutades med att två kompisar kom  o fikade, med var Nattas lilla Amanda som dagen till ära fyllde ett år!

Jag är nöjd med helgen...Och blev alltså 1 år äldre med ett leende på läpparna..För som man säger om vin "Dem blir bara bättre med åren" Och det tänker jag också bli!

Välkommna!

Jag har beslutat att flytta min blogg hit! Men det kommer fortfarande vara samma gamla blogg fast bättre! Den kommer att vara snyggare och bättre uppdaterad! Så ni som vill ha en inblick i min värld, er hälsar jag välkomna!
Och stort tack till Cissi som mkt tålmodigt har förklarat för mig hur det ska gå till!!

Här är en länk till min gamla blogg: http://carolinesvrd.blogspot.com/

image3

image2



                                                                               

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0