Förra semetsternPå min förra semester var jag ju i Vietnam, underbart längtar dit! Jag ska åka tillbaka dit en dag så är det bara!

Semester!

Nu har både jag och Danne semester i två veckor! Underbart skönt! Vi ska på en liten kort resa till fastlandet  imorgon men sen blir det bara att ta det lugnt. Fast Danne har golftävling på lördag, och jag ska köra 3 travlopp på Visby travet så det blir en tävlingslördag! Ska bli kul, får rapportera hur det gått för oss sen!

Idag har jag kört milen med båda mina hästar,de känndes pigga och fina båda två. Sen åkte jag och fikade med min underbara mormor. Synd att mamma jobbade annars kunde hon också´förljt med. Men jag la en liten lapp på hennes och pappas kudde ;) Så får de en liten hälsning när dem ska sussa.

Nej nu ska jag gå och ta en durch!

O där åkte en till

Jag och Cissi i somras


Har presis vart med Cissi, det var kul o prata med henne, speciellt eftersom hon åker i väg ett tag nu, Kommer sakna henne! Ida och Matte har ju flyttat, Linn är I new York, Natta på Asurerna eller vad de nu hette, Johanna S är gravid  ja..haha ja mina vänner är i lite olika situationer, OBS jag har andra fina vänner oxå som är på ön och jobbar på som jag också ;) Men ändå känns lite vemodigt. Men Cissi kommer ju hem..till jul eller nått! Det är länge tills dess! Men det är kul för dem. Sen vet de att de kan komma till mig närsom helst krypa ner i min soffa och prata om allt och ingenting. Jag finns här för er, vart ni än är. Jag är aldrig längre än ett samtal iväg det vet ni. Och jag tycker om er på erat egna vis, för ni är verkligen inte lika någon av er! Det är roligt faktiskt. Nej jag ska nog gå ner och kolla på tv.

Myskväll

Ikväll blir det att hyra en film köpa skräpmat och krypa ner framför tvn med sötnosen. Fast just nu började vi lyssan på Party musiksom jag laddat ner haha. men vi ska snart krypa ner i soffan hihi
 För det är inte party läge. Danne har golftävling och jag jobbar dag imorgon! Men det var rakarns vad den här musiken fick mig att känna för att dra på mig en klänning och ett par klackskor och dra ut o dansa ;')
Nej jag känner för en myskväll med haha så det blir en mjukis klänning och leggings istället!


Mera bröllopps bilder!

Okay lite flera bröllopps bilder!


Möhippa bilder

Jag vet att det är lite sent men jag tänkte ändå lägga in lite bilder från Nattas möhippa!
Bra jobbat!

Bra jobbat syster yster med Vaiper igår. Det gick jätte bra, ni var jätte duktiga! Ni kämpade som galningar båda två! Och en liten slant och ett litet pris blev det ju faktiskt till och med!

Många kramar till dig och Vaiper från mig.


För er oinsatta så körde min syster Johanna min häst Vaiper på travet igår, eftersom jag pga att jag orsakat en omstart förra tävlingen var avstängd i en vecka så kunde jag själv inte tävla,Men Johanna gjorde ett bra jobb med lille Vaiper. Det är bara jag någonsin som har tävlat med Vaiper, och jag har haft honom sen 2002!!! Så det var kul att det gick bra. Men jag var dubbelt så nervös mot vad jag är då jag själv tävlar. Nu gäller det bara att få ledigt från jobbet så att jag sjäv kan få tävla honom på Måndag!

Wedding!

Igår gifte sig Nathalie och Linus. Så numera heter Linus inte Lundin längre utan hela familjen heter nu Godman. Lillla Amanda döpptes till Godman då hon föddes.
Det var en jätte fin dag. det var lite stressigt innan! Jag ska berätta mer i detalj och visa massa bilder men här kommer ett litet smakprov på vad som försigick!
Grattis Natta och Linus! Jag hoppas ni får ett långt och lyckligt liv och att jag får vara med på ett litet hörn ;)


Focus

Idag har varit en tuff dag på jobbet som krävde 150% av mig! Och jag var tvungen att kräva det av mina 21 pers som jag måste ha sten koll på! Shit inte lätt alla gånger. Sammtidigt som man ska svara på frågot från tusen olika håll och kanter! Jag var helt slut efter dagen var slut! Våran konsult var här på besök från sthlm så allt var tvunget att vara perfekt!

Jag orkade inte ens köra Madicken! Fyyyy!!!

Sen var jag vile faktiskt  prioritera Ida lite, den skurken ska ju flytta! Det vill jag icke! Men, jag vet att det kommer gå super för henne, och jag åker och hälsar på om tre veckor!

Family

Har precis kommit hem ifrån mormor, har varit där med släkten på mammas sida. Jag har väldigt nära kontakt med min släkt. Så är min kusin patrik nere från fastlandet också så det är kul att träffa honom! Han bor i malmö nu och pluggar till mäklare! Så i framtiden kanske han säljer ett hus till någon av er!

Igår Fikade jag och mamma sen var jag och Natta och Shoppade massa fint till hennes bröllopp som för övrigt är på Lördag!

Vi var bland annat och köppte underkläder, jag var undertiden barnvakt för Amanda. Jag gick och höll Amanda i handen, sne vipps i ett obavakat ögonblick så stod vi inne i en vilt främmande männsikas prov hytt! En brandbils färgad Caroline och en skrattande Amanda!!

RSS 2.0