bus katt plus fika

det är grymt svåyuhhhhhhhhhhhr   bu ja hm svårt att skriva när det är en viss katunge vid namn Alex som tycker det är kul att hjälpa till att skriva!

jag har haft fika maraton idag hihi han med mamma sen Anna som sedan byttes av utav Matte!

har även installlerat sims 2! så jag har spelat en del!

3 dagar till min semester!!! så nice!!slutat tidigare

Fick gå hem tre timmar tidigare idag, det var rätt skönt, förnu har jag hunnit vara i stallet och med Natta och Amanda, ocg nu är kl 17! Nu skulle jag ha slutat! Skönt att vara hemma i klok tid och ändå hunnit med allt jag skulle =)
Så nuska jag bara slappa och gosa med Alex. Syrran kommer kanske över en sväng med, Mamma är på sin ridlektioni kväll!


Bilder på Alex & Aslan

Här kommer de hett efterfrågade bilderna på mina kattungar! Den röda är Alex och den grå Aslan. Men som sagt Aslan kommer inte hit försen nästa vecka! Men jag tänkte att jag bjuder er på en liten sneak peak ;)  Men Alex blom dödaren bor här redan nu, han är värdens goaste kattunge!
Titta på sötnosarna!


Alex 12v sover så gott

Grabbar killar data spel!

ZZzzzzzz...

Alex och Jag myser i soffan

Stackars groda!

Min pappa o Alex

Aslan 7v

Söta Aslan!


Aslan och hans mami!

Idag

Idag har jag bara myst med min familj, mina hästar och med min kattunge Alex. Ni ska snart få se bilder på sötnosen jag lovar! Han är så söt!  Har betällt en jätte fin klätterställning, har jag sagt det? nåja det har jag i alla fall! Och jag längtar tills den kommer. Imorgon ska jag nog vara med Natta och Amanda. Sen är det bara en vecka tills min semester och kattunge nr 2, som än inte har något namn!
Några förslag?

Shoping och kattungemys

Jag är imponerad över våran kattunge, i natt (hansförsta natt utan manna, syskon o fd familj) och han sov med oss nästan hela natten utan ett pip! Och hela dagen idag har han varit så duktig! Gått på lådan och allt! Ska nog köpa en klätterställning till honom och andra kattungen som kommer snart! Så de har något att leka med =)

Har varit på stan med Anna och Sara från jobbet idag. Uppdrag hitta kläder  till Anna, uppdraget gick mkt lyckat hittade verligen så fina kläder till henne! Hoppas hon blev nöjd för hon var toppen fin! Show us what you got ;)
Sen avslutade vi med en fika på ringduvan. Mysigt.


Katt

Nu har våran första kattunge kommit! Det är en röd gul liten kille med vita tassar! Han har inget namn ännu. Danne ska döpa honom. Jag ska döpa nästa kattunge som kommer om två veckor! Så imorgon bitti ska jag gå upp tidigt oxh mysa med honom!!

Saknesamt pluss kisse

Ja idag åkte alltså våran kära Mark tillbaka till Australien, vi är alla ledsna över det, men givetvis är det ju värst för Johanna. Hon drar väl till Australien närsom helst om hon får välja! Jag, Danne och mina päron har stora planer på att försöka dra dit nästa år. Både för att träffa Mark och för att ha semseter och se ett nytt land. Och att träffa syrran i så fall givetvis.

Vet ni imorgon får vi en kattunge! En liten röd/gul sötis. Jag tror den är bondkatt. Sen om två veckor får vi en till spräcklig. den är 50% Brittiskkorthår,25% bondkatt och 25% Siames. Jag längtar så!!
Så bered er på många söta bus bilder på dem små älsklingarna!!


Mark

Åh jag är så ledsen! Idag sa jag adjö till Mark, jag vill inte att han ska åka! Han är så grymt go! Jag vill att han ska komma till Sverige och bo här för alltid! Han och syrran är så söta tillsamans. jag ska bli rik och skaffa ett eget jetplan! Det vore bra. Ekonomiskt oberoende ja tack. jag ska försöka att spara i hop pengar så jag kan åka dit och hälsa på, Danne, mamma, pappa med, och Johanna givetvis!

Christian the lion

Har ni inte sett filmklippet på Youtube om Christian the lion så måste ni göra det! Det är så fint!
Det handlar om två män som köpte en lejon unge, men han blev förstor så de släppte ut honom i Africa. Sen åkte de tillbaka och skulle hälsa på honom, alla sa att han inte skulle kunna känna igen dem, men man ser lejonens ögon när han får syn på dem, han blir så glad! Han rusar mot dem och kastar sig upp på bakbenen och börjar omfamna de båda männen! Får ni inte gåshud och tårar i ögonen då måste ni vara stenhjärtade!


båt

Nu ska jag sätta på mig bikinin och dra ut på en liten ö med våran båt. Där blir det massa skoj innan det blir dags att piffa till sig lite inför kvällen. Vi ska lära Mark att spela kubb! Haha kommer bli skoj som tusan!
ha en bra dag!


helo

Hej!
Är helt slut!  har varit på tävlingsbanan med hästarna hela dagen! sen blev det rödvin och tacos! så nu är jag färdig för spikmattan! sedan sängen! Imorgon blir det party! ska bli kul!
Kom oplacerad med dixie och 4a med Vaiper föesten!
Någon som har en röd kattunge?

kramar


Road Trip

I fredags morse tog jag, Danne, Mark och Johanna bilen och drog till stockholm. Där checkade vi in på scandic malmen drog sedan till Grönalund! Vi hade jätte kul på Grönan! Orup och Lena spelade. Vi blev grymt skrämda i spökhuset!
 vi skulle testa den nya atraktionen Insane, men då vi köat i över en timme, och är typ 10m från att få åka anonserar de ut i högtalarna att den tyvär ska stängas av för att den är trasig...jaha...1 timme waste... Men men vi kämpade vidare.

På kvällen gick vi ut på restaurang och åt god mat. Jag åt plankstek det var gott.

Lördagen spendarede vi med  att först äta super god hotell frukost, sen var det dags för Shopping! Jag köpte ett bälte och en svart klänning.

Vi tog sedan bilen och drog till kolmården. Vi hade hyrt en liten stuga där. Så vi drack öl/cider spelade minigolf och satt och pratade och hade jätte kul.

Kolmården dagen efter var jätte mysigt. Marks höjdpunkt var älgarna! Som de då givetvis inte har i Australien. Vi såg många coola djur.

Kosan styrde sen tillbaka till Nynäs, där vi satt och slappade och åt Pizza innan vi tog båten hem.

Johanna och Danne
Jag och Mark
Grabbar älskar shopping
Putt-Putt/Mini Golf
Danne och Jag
Zebror
Giraffen som sen ställde sig mitt framför våran bil när vi åkte på saffari!

Idag!

Har jag syrran och Mark varit i stallet, Mark är en narurnegåvning med hästarna! Mkt duktig! Nu ska jag sticka och köpa ett block och lite pennor. Jag ska skriva ner den svenska som vi lärt honom så att han kan öva när han kommer hem till Australien igen!
Sen ska jag åka och hämta min bil! Jag har saknat den, den har varit på putsning i en månad nu! Så nu äntligen kommer den tillbaka och jag slipper cykla hela tiden! Man är ju bortskämd med att ha bil!
Så fort jag hinner ska jag berätta om och lägga in bilder från våran roadtrip vi hade fr-sö. Men jag börjar jobba snart så jag måste skynda mig!

ha det bra!!


I'm back

Nu är jag inte längre på Vift, nu är jag tillbaka här! Häng gärna med mig här nu framöver!  

I Onsdags fyllde våran Australienska vän Mark Jackson 22 år! så vi hade en grillfest sen drog vi vidare till Whallers, sen blev det ner och dansa på Munken! Super rolig kväll!


Present öppning

Timgren

Johanna och Mark

Isabelle och Malin

Mina kusiner Josefine och Anna

Johanna, Mark och Jag

Jag och Danne

Mamma och Pappa

På Whalers

Adjö

Jag han inte skriva mitt sista inlägg för Gotlandsbarer eftersom jag var I stockholm dagen då sidan stängdes ner!
Så jag skriver det här i  stället!

Jag vill tacka mina läsare som följt mig under sommaren! Hoppas ni hänger med mig till denna blogg!, där jag kommer blogga nu! Det har varit roligt! Men svårare än jag trodde!
Hoppas ni har haft en bra sommar! Men för mig fortsätter den ett tag till! Jag ger inte upp :)

ha det bra! Och på återseende!

massa kramar

// Carro på vift


RSS 2.0