2-Versioner!

Första gången jag hörde denna låt på radion tänkte jag att oj, oj hon kommer åka dit så det står härliga till! Denna låt är ju sjukt lik "shape of my heart" med BSB. Men sen hörde jag att denna låt var gjord utav svenska Lisa Miskovsky och att låten heter "Another shape of my heart" Hm mystiskt. Nu vet jag att det är Lisa som gjort Orginalet till BSB och nu gjort en väldigt liknande låt åt sig själv, men va tusan hon äger den ju eller något?! Så hon gör ju vad hon vill med den. Rätt kul.


BSB-Shape of my heartLisa Miskovsky-Another shape of my heart


Envis och förkyld

Tänkte att ni kunde lyssna på en av mina favorit låtar med Avril medans ni läser =)

Jag är ju som många av er nog märkt väldigt envis, så trotts att jag legat med feber hela natten skulle jag gå iväg till jobbet. Trotts både mamma och Dannes avrådan. Men jag knatade iväg och tänkte att det försvinner nog under dagen. ICKE! Men de var snälla och släppte hem mig vid halv två. Sen skulle vi höras om jag skulle jobba imorgon. Men han inte hem så hade jag fått ett sms från the boss att han hade bestämt att jag skulle vara hemma imorgon med. Hm börjar han lära sig att jag är envis?! Men det var tur det för jag är grymt förkyld!!

 


Never walk in anyone's shadows!


I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity

 

Så det så!


Love!

Hade kalas hemme med släkten igår. 14 st underbara glada och pratsamma människor som jag älskar underbart.
 Vi var hemma hos mina föräldrar och åt och drack gott. Precis en sådan lördag kväll man behöver ibland.
Nu är det fullspäckat ett tag framöver! Mkt med hästarna måste öka träningen ännu mera nu. Sen jobbar jag 53h denna vecka. Sedan blir det nattjobb, sen helgen efter det är det 30 års fest. Sen helgen efter det är det fest hos mormor, midag med farmor och fest med Sötnos ligan. Sen I'm going to the land down under! YEAH!


.....

En person jag bryr mig väldigt mkt om förlorade i dagarna en nära släkting. Väldigt tråkigt och jag lider så med henne. Finns inget jag kan säga för att göra det ens lite lättare för henne. Så jag lägger ut denna låt som jag tycker är fin. Den handlar om att man förlorat någon man älskar. Har själv lyssnat på den när nära och kära gått bort.
R.I.P

fint


Detta klipp är från en gala som ska handla om hopp.
Här tar Miley upp en sjuk flicka på scenen.
Men man tolkar songen lite annorlunda när hon är med. Det blir grymt mkt starkare och det får en annan inebörd...

RSS 2.0