Frisören!!

Var hos frisören igår! Var väldigt skönt att få bort det slitna plus lägga i lite slingor i utväxten, men bara där, inte slita för mkt på det långa håret.

Sen åt jag mat, glass och drack kaffe och babblade i väldigt många timmar med Anna, det var trevligt.

Idag har jag varit hos mormor o morfar o lunchat, vi bvar även ute och gick en timme stavgång. Sedan pluggade jag lite, idag har jag bara läst om psykiska sjukdomar, intressant, men mycket! Imorgon ska jag lära mig hur man behandlar dem! Kan ju vara en fördel att veta.

På torsdag ska jag ut och rida Hästen Uffe, som jag hade hand om när jag var 13-17 år! Han är typ 20 bast nu, men han är ännu pigg! Det är min barndoms vän Sarah som fortfarande har honom och hans bror kvar. Så det ska bli kul!


Segelbåt

Vi har köpt en egel båt! Eller egentligen min far har. Igår var vi ute och jobbade med den, jag tog utsidan och pappa insidan. Sen passade jag på att sitta i solen och plugga socialpsycologi, intressant men jobbit att tenta plugga som ja gör nu! Dock brände jag mig ganska mkt i solen, ajaj att glömma solskyddet som jag gjorde. Segelbåten lär hjälpa till rejält med solbrännan i år!

Sen igår kväll så grillade jag och bara haed de super mysigt med min fina vän Anna, lite anna Carro tid var just vad jag behövde, så vi satt i uterummet och bara pratade och hade det trevligt!
Vad gjorde ni?

Ha det kram


Plugga gubbar

Sitter här och pluggar, just nu skriver jag ett arbete om stresshantering, ganska aktuellt i dagens samhälle kan man säga, och i mitt liv nu överhuvudtaget!

Pluggar på mitt arbete och satidigt tenta pluggar jag till beteende vetenskaps tentan som är om ca 2v. Har som mål att jag ska lära mig en teori, eller "gubbe" varje dag! Idag är det Marx tur.

Jag har varit och simmat ca 45 min idag, det var skönt. Sen var jag och Jenny och fikade och gick en sväng på stan. Jag köpte lite sminkborstar. Då jag köpte jätte mkt nytt smink i helgen så behövdes det lite uppdatering på borst fronten med tyckte jag.

Nej nu måste jag plugga vidare!


Godmorgon!

Godmorgon och hoppas att ni sovit gott!!!

Tycker ni om att äta frukost? Jag älskar frukost och vill gärna ha 45min till att äta min frukost. Antingen läser jag eller kollar på något program på datorn samtidigt, absolut inte sitta och stirra ut i luften då blir jag galen!
 Just nu äter jag vaniljyoghurt med frukt och bär, ibland lite nötter i också, sen antingen knäckemacka eller ägg till. Sen den obligatoriska glaset proviva och självklart mitt heliga morgonkaffe, får jag inte mitt kaffe blir jag inte glad haha. Jag kan verkligen rekomendera en bra frukost, då det startar upp dagen och kroppen på ett bra sätt, man mår bättre helt enkelt, så värt det då man vant sig! Jag drar hellre ner tid på mitt smink och dylikt än på min frukost! Så ställ klockan lite tidigare och upp och ät frukost med er!

Nej nu måste jag störta iväg till simhallen och möta upp Jenny som jag ska simma ihop med, sen blir det fika på stan, blir mysigt!

Ha det, vi hörs sen.

kram//Caroline


I'm back!

Hejsan!
Det var verkligen inte igår, jag har haft ett blogg uppehåll på ca ett år, jag hade tappat inspirationen totalt, nu gör jag ett litet nytt försök.
 Jag har ju börjat plugga och har snart gott ett år på socionom linjen. Trivs bra och känner att jag valt rätt.
Jag har snart sommar lov så nu känner jag att det känns som ett bra läge att börja blogga lite igen.

I helgen var jag uppe hos sthlms familjen, mina kusiner, faster och såklart lilla Ida. Det var mysigt och roligt!
Så här såg helgen ut.

Fredag: Lunch med Ida, en sväng på stan, sen middag, vin och utgång!
Lördag: Brunch, kolla på kth's parad, sen ut med faster och hennes segelbåt i skärgården, jacutzi bad och vin, sen grillning.
Söndag: Promenad, fika, shopping på make up store, middag tillbaka till Kalmar (jag pluggar i Kalmar på Linnéuniversitetet).

Så det blev en fullspäckad och rolig helg! Tack till alla som gjorde min helg, precis vad jag behövde!

Bäst att sova lite för imorgon blir det promenad till simhallen!

Natti Natti!!!

kram// Caroline


RSS 2.0