tralala

Jösses vad det är kallt ute! Idag harjag mest myst..men även varit ute med Hanna och kört Madicken.
 Snart skajag äta något...vad?? sen blir det promendad med Natta. Sen blir det nog soffan och en påse godis. För imorgon blir det party! Ska bli skoj, det är ju GGN så det lär ju vara bra med folk ute på stan! Ska bli skoj!

puss och kram vi ses på stan!

ikväll

Ikväll har min faster Lana varit här och kollat på kattungarna =) det var mysigt.

o nej nu börjar min data varna för lågt batteri!

over and out

tankar

Jag har täknt mkt på senaste tiden, på min livsstil. Jag har ju hästar som hobby som ni nog alla vet. Jag älskar häsar och jag gillar min hobby, men den har tvingat mig att välja och prioriterat, det har kostat vänner...Men samtidigt, gör det något?
Det är skit trist när man förlorar vänner, jag hade super mkt vänner för några år sedan, men en stor del har jag inte hunnit med och då har de frösvunit. Men resultated av det är ju ändå att de jag har nu är en liten menunderbar grupp som jagverklgen älskar. hm...men samtidigt blir man sårbar, det är ju svårare att hitta någon att hitta på något med ibland...
Det många inte försår att hästarna är inte bara en hobby, det är en livsstil. Som jag ibland förbannar men även älskar. jag vet inte hur detblir om ett år då jag slutar tävla. ska jag ta en paus? ska jag utveckla andra delar och sinnen hos mig själv? Eller ska jag fortsätta med det jag är bra på? Vågar jag? Vill jag?
Jag är även en grym familje människa min familj betyder allt! Så jag vill helst inte flytta, hm..ska jag ändå lämna dem och må dåligt ett tag, eller ska jag leta efter vägar som gör att jag kan stanna? hm...Jag könner att jag närmar mig ett vägskäl, jag försöker alltid coatcha andra, det är dags för liet själv coatchning...Jag behöverett mål, en ambition jag behöver motivation! hm...Vart ser jag mig själv om ett år?

hm...djupa tankar....

kylskåp

tja på er!!

Jag och danne har haft kylskåps rensning nu på morgonen, det är inte helt lätt med två nyfikna och busiga kattungar i huset!
helt plötsligt sprang Aslan iväg med ett salladshuvud i size med honom själv i munnen, vilket kap!

idag ska jag på lunch och kaffe hos mormor! Ska bli så mysigt att träffa henne, plus att bli lite ompysslad. Behöver det känner jag.

Sen ska jag jobba, men efter det två dagar behövlig ledighet, behöver det för att kunna bli en bättre verisnion av mig själv känner jag. Just nu går det på envishet, men med lite vila ska jag nog kunna bli lite inspirerande =)


Slappis

Idag har varit en skön dag. Har gjort grymt lite. Det enda kloka jag gkort var att träna hästarna. Förutom det har jag mest hasat runt i lägenheten med en kopp kaffe i handen, en godispåse i den andra och en kattunge i vardera byxben :)

Men det är just när man för det mesta har väldigt mkt att göra som man verkligen upskattar dagar som denna!

Var och såg flickan som lekte med elden på bio igår föresten, den var bra! Helt klart värd att se. Men jag som läst böckerna stör mig givetvis på vissa små ändringar! Men jag förstår givetvis att de måse korta ner och ändra men ibland så tänkte jag "Nej men så där ska det ju inte va" Jag håller just nu på och läsa luftslottet som sprängdes,hörde att den kommer ut på film redan i November så jag tänkte läsa den nu! Jag tycker att alla borde ta sig tid att läsa alla tre böckerna, för dem är grymt bra!

Nej nu ska jag gp och lägga mig och läsa.

Natti Natti!


to many goodbyes

Nu på sista tiden har det varit aldeles för många hejdå! Och aldeles för några heej!! och fler ska det bli!

  • Mark åkte tillbaka till Australien! Så tråkigt och så sorjligt
  • Johanna åker snart till Australien och stannar ett år
  • Timmy åker till Indien, + Johan.
  • Anna börjar plugga på fastlandet
  • Anna, Martin, Hugo, Johan och Timgren åker och jobbar i sälen ett bra tag.
  • Villgoth är såld.
  • Några riktigt bra personer har slutat på jobbet och är saknade.
  • Linn har precis kommit hem från London, nu blir det snart flytt med killen till Australien

Plus massa andra goodbyes...mkt trisst...

Men, men inte deppa.. Det finns ju underbara människor kvar här. Man får försöka se något gott i detta och det är ju att jag får mer tid för dem. Men jag kommer sakna de som åker!


The future Aussie, The Aussie and moi

Älskade Natta (kvar på gotland, thank you god) + Linn som snart drar till
Australien, rakarns Australien!

Indien, sälen, Australien...ja...

sälen here she come

 


RSS 2.0