Foxy is back!

Foxy är tillbaka och såklart har föreställningen redan börjat fast han bara varit här ca 2,5h!

Jag var ute och gick med sele, det gick sådär, får nog jobba lite på det!

Sen han jag inte mer än komma in så hade danne glömt att stänga balkong dörren, Foxy stack som ett skott! Men som tur var fick jag tag i honom väldigt snabbt!

När jag tränade Yoga förut var han väldigt intresserad! Man står med huuvudet uppoch ner, vem sticker inte upp sitt ansikte i nyllet om inte Foxy!

Får se hur det går, han är ute efter min palm! Han får inte äta upp den så jag har låst in den i data rummet för att han inte ska äta upp den, för han har siktet inställt på den!!!

Krach!

Häromdagen när jag och pappa var ute och körde hästarna så hände en väldigt läskig sak, skalmen på vagnen brast!
Så pappa fick sig en ordentlig resa och flög ur som en katapult! Hamande i en gammal skytte grav efter en ordentlig sken tur! Tillsist brast andra skalmen med och Dixie skenade hem livrädd med två långa metal pinnar eftersig! hon sparang upp på stora vägen, men syrran och mamma fångade henne! Hon slog sig men är efter omständigheterna ok!
 Det var helt sjukt! Vi körde helt lugnt sen helt plöttsligt pang! Den bara gick av! Det får inte hända! Det ska inte hända! Så vi ska snacka med tillverkararen! 
 Det kunde ha hänt en alvarlig olycka, så de måste få reda på det i fall det är fel på flera vagnar!

Berg flyttar in

Såg Berg flyttar in just, ikväll var hon hos Lill Babbs, hon verkar jätte mysig tycker jag. Tuff! Hon är ju över 70, det är bra jobbat.

Imorgon blir det mkt på jobbet. Helg event med monster/Ailien ansikts målning till kiddsen.

Hade en grupp intervju idag. Hittade några som verkade lovande...I say no more. Men jag o F ska ha dem på enskilda intervjuer först så får vi se vilka vi väljer att anställa.


Full proppat

Jag en fullproppad dag som vanligt.
1, morgonfodrade
2, snabbjobb med Vaiper gick jätte bra
3,snabb jobb med Dixie, gick också jätte bra
4. hem o durcha
5, Äta lunch
6, blogga

Nu
Lednings möte
Jobba
sova

Imorgon

IKEA!! Ska bli kul o shoppa lite!

Flint Cameron


Blev lite orolig för Camerons hälsa, men det är en del av hennes nya film!
My sisters keeper.
Tänk om mitt jobb hade krävt att jag rakakade mig flintis!
Starkt gjort!

Tandläkaren!

Jag ska om en timme infinna mig hos tandläkaren! Läskigt. Jag ska kolla upp min visdomstand som växer så det gör super ont! Den är as seg har hållit på i flera år! Förut kändes det inte men nu är det alldeles sårigt, och trycker på tänderna brevid. hm nä får se vad mr tandis säger.

Anja Pärson slutar efter OS



Anja Pärson, 27, slutar efter OS nästa år. Det berättade hon på söndagen för TV4. Det är slitaget på kroppen som ligger bakom beslutet. Pärson har hittills tagit två totalsegrar i världscupen, sju VM-guld och ett OS-guld.

STOCKHOLM. Anja Pärson, 27, slutar efter nästa säsong. Det berättade hon på söndagen för TV4. Det är slitaget på kroppen som ligger bakom beslutet. Pärson har hittills tagit två totalsegrar i världscupen, sju VM-guld och ett OS-guld. En lista som förhoppningsvis ska kompletteras med nya medaljer i OS i Vancouver nästa år.

TT

Lång tjej

Såg en dokumentär om Indiens längsta tjej! Hon var 204,5 cm! Inte dåligt. Jag anser mig själv som lång tjej och jag är 173 cm! haha man framstår som en dvärg i sällskap med henne!!

Hennes man sa en rätt skum sak, han hade letat jätte länge för att hitta en riktigt lång tjej, han var själv lång och hans plan var atthans son skulle bli en super bra basket spelare! Snacka om avelsprogram!
Så av Indiens 1 miljarder invånare, hittade han Svetlana 204,cm lång. Han blev ännu nöjdare då det visade sig att hon var Indiens längsta!

Men det var skönt att se att hon var stolt över sin längd och inte skämdes! Det är så tråkigt när man ser långa tjejer stå och huka för de är med korta tjejer. Och att de ibland inte vågar ha klackar fast de vill. Nej på med klackana och sträck på er och var stolta över er längd i stället, annars får ni ont i ryggen,

Australia

Nu är det feta borta tack o lov!

Jag och Danne såg filmen Australia igår! Den var jätte bra! Men man ska inte vara stressad när man ser den för den var nästan 3h lång!

Den handlar om en kvinna som ska ta över sin döda mans boskapsfarm, och sälja en stor mängd djur till Armen, men det finns en konkurernade gård som också vill det!  Det händer massor! Det är så mkt äventyr så det hade räckt till två filmer! Men jag kan rekomendera den! Dessutom tycker jag Nicole Kidman är jätte bra! Så se den ni blir inte besvikna!


Upp o hoppa

Gick just upp ur sängen, ska ut till stallet

och träna och fixa med hästarna. Vi ska ut

med och köra alla hästarna samtidigt idag!

Nu blev allt i fet stil och jag får inte bort

det! Jaja kanske bra om ni ser suddigt

efter lördagen man vet ju aldrig!

Men i alla fall mamma och pappa ska köra

Johannas hästar, en liten tjej som heter

Hanna ska rida Dixie och jag och hennes

kompis ska köra Vaiper! Så vi blir ett helt gäng!!


Yoga

Pust det blev lite Yoga också. Men jag körde bara de två inledande övningarna: Solhälsning A + B. Men det är inte att underskatta, det var nog så jobbigt!

Men sen la jag mig i soffanm och åt godis :)

Nu ska jag hoppa i durshen och fräsha upp mig lite, sen ska jag och Danne åka och handla, för att v ska äta middag för att fira våran 4a års dag =)
 Vi var så trötta efterjobbet igår så vi hade trevligt med familjen igår, och firar idag istället lite mer ordentligt.

Duktiga

Jag och mamma har just varit och gått stavgång i 50 min i rask takt! Efter det satt vi oss på min balkong och solade lite plus drack min örtdryck! Mkt bra! Det kändes bra att röra på sig lite. Funderar på om jag ska orka köra lite Yoga. Borde egentligen hm... får se kanske imorgon? jaja får fundera på saken. Kan ju inte vara för nyttig det går ju inte!

Stallet



Det var lite svårt att träna hästarna idag, det var rally i skogen, och det var tävlingar så banan var upptagen, så jag fick köra på halva träningsbanan, och på rakbanan ( en rak sträcka med travunderlag, så man kan köra snabba intervaller) men det gick ju det med. Mamma körde Vaiper och jag och Natta körde Madicken. När vi kom tillbaka hade pappa varit och köppt baguetter med brieost, salami och sen med Ishavsröra, så vi fkade i stallet. Det var mysigt och roligt. Plus bra att hästarna blev tränade och fick springa tillsammans, det tycker dem är mkt roligare, och det tycker jag med!!

(på bilden är det Vaiper)

3 flugor i en smäll :)

Nu om ca 3 min ska jag kombinera 3 av de bästa sakerna jag vet! Jag, min söta mamma och min underbara vän Natta ska ut till mina goa ponnys! Vi ska träna dem och göra fint för dem :) Snacka om att slå tre flugor i en smäll, förena nytta med nöje!! Det ska bli jätte kul faktiskt!
 Jag och Natta har nog haft några av våra alvarligaste samtal i en häst vagn! Men vi har även skrattat så mkt så vi nästan ramlat ur vagnen, jag tror mina hästar ibland nästan har haft skavsår i höronen haha

nä gotta go!

Men jag skriver sen o berättar hur det gick!

4 år

Idag för 4 år sen blev det jag och Danne! Vi har upplevt mycket tillsammans, bra och dåliga saker, upp och ner, Men alltid älskat varandra och stöttat varandra. Vi har bråkat, skrattat, gråtit, retats, myst, rest, flyttat, och nu köpt lägenhet!
 Jag är glad att jag har honom! han är inte den romantiska typen, men han vill mig väl och han ställer upp för mig.
Våran styrka är att vi gör mkt ihop men även mkt var för sig. Jag har hästarna och han har golfen. Vi har gemensamma vänner men även egna vänner. Vi får hoppas på många fina år till :)


nyår 05-06

På kalas 07

Vi dansar

2008

Vietnam 2008

Trött



oj oj..jag är väldigt skönt! Det ska bli under bart att lägga huvudet på kudden och bara somna ;)
Har varit en lång dag, det var mkt att göra på jobbet. Sen var det stallet. O sen åkte vi och åt  Pizza och drack  vin med mina föräldrar. Det var mysigt.
 Nu har jag och Danne kollat på Berg flyttar in på 4an, så himla bra!!!

GF

Sitter och kollar på grannfejden på 3an. Alltså shit tänk att he en sådan granne som den galningen i programmet! Snacka om att man typ skulle vela flytta!

jobb...



Har varit en lång dag men det har gått bra, satt i några timmar och hade utvecklings samtal med mina små medarbetare, det gick bra. Det är kul när man kan hjälpa dem att utvecklas i rätt riktning, när det känns som feedbacken man ger kan hjälpa dem. Jag bryr mig verkligen om dem allesammans, jag vill utveckla dem till det bästa de kan bli!
De är duktiga! Vårt jobb är krävande och stressigt och det krävs att man är super trevlig hela tiden, och för de mesta är de jätte duktiga. De är inte så gamla heller! 16 är de yngsta. Våran chef är runt 40 han är äldst, den näst äldsta är 29! haha en ung samling!

Åkte med Johanna ut på en tur med Villhoth sen. Det gick bra.


pust

jag och mamma har just varit ute och stavat! Vi gick samma runda som igår, fast 10 min snabbare! Det kändes i kroppen, men det var kul!
 Jag och några skulle ju grilla, men det blåser så de blir taco kväll istället!
Men först måste jag dricka min ört dryck!

Grilla


Det blir grillning i kväll. Det blir trevligt. Nu är bara frågan om jag ska köra bilen dit eller om jag ska gå...Hm...
Ja..innan dess måste jag ut och stav-gå. Det får bli så fort mamma slutar jobba!


Lite färg



Fasen solen tar alltså! Har fått en liten gnutta färg, jag och Matte har suttit en timma och grillat oss själva!
Har just slängt in en tvätt i maskinen, så kommer Matte hit närsomhelst så ska vi luncha. Sammtidigt som jag har tvättstuge jour!
Jaja så är det när man har många järn i elden!




Lunch



Måste fixa något till lunch,...hm...Jag har en stark längatn att åka på semester just nu! Vill åka nu! Men det går ju inte, Får spara ihop så jag kan åka snart!
 Vad ska jag äta...hmfår nog bli nudlar, feta ost, tonfisk och turkisk yoghurt. Relativt nyttigt och gott.



Tänk när man satt här och fik super god lunch serverad!


sola

Jag borde nog gå ut och sola lite man ser ju aninhens fräshare ut när man får lite färg!
Jag är just nu vit som snö! haha snow white! Men men, blir inte rynkig i alla fall!

To day

Idag har jag redan hunnit med mkt! Jag slog upp mina blå (eller ja, grön/bruna) kl halv sex. Jag och pappa åkte till stallet och morgon forade, Sen satte jag igång och körde båda hästarna intervall träning. Det gick bra, jag passade också på att göra alla andra stall sysslor.

Så nu har jag varit och bokat en tvätt tid. Tänkte även hinna med en fika med min kära kusin.

Jag och mamma ska ut och gå med våra stavar igen!

Kanske hittar på något kul i kväll med :)

klänning


Denna klänning beställde jag idag :)

bra dag.

Har just kommit hem från mor och far där vi ätit middag, pratat en massa och drukit gott vin. Jag och mamma förtjänade det efter våran stav promenad! Det var 100% jobbigare än att promenera vanligt! Men det var skoj! Nu har jag tillredit min "detox" dryck. Beatch 2009 ;)
middagen hos mormor var för övrigt jätte god.
Har beställt jätte mkt kläder på nätet, hoppas de passar, det vet man aldrig! Är jätte kul att beställa men manblir super sur om de inte passar!
Beställde en klänning jag hoppas kunna ha på min födelsedag .)


Stavar

Idag ska det bli av, jag ska inköpa mig ett par promenad stavar! Sen ska jag ut och "stava". Jag och kära proppie på jobbet började diskutera det, hon är steget före mig och har redan inhandlat sina. Men idag, då ska de köpas in.
 Dannes syster Camilla sa att det var bra också för att man fick igång flödena i kroppen, låter kanon!

Dessutom ska jag köpa en bunt med örter för att rensa koppen, inte som detox som man bara kan äta några veckor utan som enmildare variant som man kan äta varje dag, men som ändå rensar kroppen! Super!
Nu ska jag bli lite hälsosammare för att orka mer och må bättre! Har även lånat Yoga DVD som jag ska försöka mig på någon dag snart :)


Sovmorgon

idag har jag haft sovmorgon! Jag vaknade flera gånger men vände mig snabbt om egen och somnade om igen. Så¨höll jag på en bra stund. Tillsist kollade jag på klockan och tänkte att nu måste kl vara jätte mkt! Men nej det var den inte den var bara 09! Super skönt! Att både få sova ut men att kl ändå inte kl var så mkt!

Ska luncha med mamma och mormor idag ska bli mysigt.


Fina stranden i Vietnam...Man drömmer sig tillbaka

to day

Idag var hästarna duktiga, jag och mamma körde varsin häst. Vi körde upp till en liten sjö, det är nästan en mil sammanlagt. Vi körde mkt tempo växlingar, så det var nog bra för dem små liven.
Nu kommer snart Faster Mariana så vi frå ta en liten fika plus att jag ska visa henne lägenheten!
Jag längtar tills jag är hel ledig det ska bli så skönt.

Golf tv

Nu sitter jag Matte och Danne och kollar golf, de är väldigt engagerade och kan allt, Jag börjar snappa upp ett och annat,nu efter all golf jag sett och hört! med dessa två haha


jag och grabbarna i Vietnam

Påskmiddag

Idag var det påskmiddag hos farmor, det var jätte mysigt. Vi åt god mat, fikade och så satt vi och mös i solen och försökte fånga någar solstrålar. Min vinterbleka nuna kunde behöva lite färg!
 Dessvärre var det raka spåret till jobbet efter det, Så nu har jag just kommit hem.
 Foxy är galen ocg springer runt och biter och kraffsar. Men imorgon kommer hans ägre hem från Sälen, så då blir det som vanligt igen. Men jag kommer ändå att sakna honom, jag har ju fäst mig lite vid den lilla galningen!
Nä nu ska jag fixa lite med lägenheten. Min kusin Josefine och min faster kommer och fikar imorgon, Innan de kommer måste jag träna hästarna och morgon fodra, som tur är ska hela familjen åka till imorgon bitti.
 Sen blir det att jobba, men sen äntligen efter att ha jobbat hela påsken, är jag ledig i två dagar YIPPIE!!!

Stress

har just städat i lägenheten och sen tagit en fika med Ida, typsikt att det ska vara så stressigt hela tiden!
 Nu ska jag till Dannes syster camilla och fira henne på hennes fördelsedag.
 tur man har snälla föräldrar som hjälper till med hästarna!
Nej måste springa vidare!

Ny taktik

Katten har en ny taktik att få uppmärksamhet på nätterna, han sätter sig precis vid ens huvud och kollar på en,( han har jätte ovanlig ögonfärg dessutom, jätte coola liksom bärnstens färgade!) och när man vänder på huvet och försöker ingnonera honom, sätter han igång och klappar en, alltså inga klor eller så utan han liksom verkligen klappar en med tassen på armen tills man klappar honom tillbaka! Naw! Vad söt tänker ni , ja visst det tyckte jag med första gången, men kl 05 på morgonen och när det gått ett tag då ja..nja...Det går ju inte att straffa honom för det heller för det är ju som sagt rätt sött ändå på någe vis!


Tight påsk schema

Fasen vad svårt det kan vara att få i hop det ibland. Påsk helgen är fullbokad., med ni vet släkt middagar osv. Lägg där med till två tävlings hästar och ett heltids jobb, för givet vis jobbar jag to-må.
 O nu är min vän Ida nere på Gotland över påsken, och jag skulle vilja ta en fika med henne också! Måste mosa in det någonstans! Hur?! ja den som lever får se!
 Men det är inte så ofta vi ses numera så man vill ju passa på när det går!


Glad påsk!


Glad påsk på er alla! Unna er nu massa god mat och massa godis!


Lediga dagarna

Grabbarna sitter o kollar golf, är tydligen någon jätte stor tävling. Jag tänkte hoppa i durschen och sen lägga mig och läsa.
 Jag känner att jag hunnit med en del under mina lediga dagar, de var ju bara två men i alla fall. Jag har varit med vänner och familj, motionerat, tvättat, tränat ponniesarna, och underhållt kissen, har till och med hunnit slappa lite!
 Men igår drack jag en halvliter kaffe så jag var helt stissig! Inte att rekomendera började må skit dåligt! Så idag har det varit kaffe förbjud! Men men vad gör man!

påsk cup cakes



Ja tack! Jag vill ha dessa cuo cakes!

He's back!

Någon som mins mitt inlägg om Satans little helper?! han är tillbaka nu, snäll osm jag e.
 Han har redan haft straff timmar på dass!

Just nu

SLP: MJJAAAUUUOOO
Jag: Kom kissen, så ja inte skrika
SLP: MJJAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUU
Jag: Så ja tyst nu snälla rara
SLP: MMMMMMMMMJJJJJAAAAAUUUOOOO
Jag: Snälla rara söta....HÅLL KÄFTEN

Nej men han var jätte glad att komma hit igår, han kurrade o myste och vi lekte jätte mkt, han började inte mjaus försen typ 04. Vad har den här katten i mot 04?

Men jag vet hur jag ska hantera honom nu...tror jag!

Fika med Johanna

I efter middag kommer Johanna S hit med sitt lilla nytillskott Melvin. Ska bli jätte mysigt att täffa dem! har inte sett Johanna sen runt Jul, och det blir första gången jag ser Melvin live! Jag har köpt varsin pressent till dem :)
Hoppas de blir glada!

popcorn

Såg en intressant dokumentär idag. Den handlade om en tjej som var jätte dålig, hon var född med sjöjungfru ben, alltså att benen som en fena typ, de är i hop växta, det var synd om henne för hon hade gått upp i vikt och det var inte bra för henne. Så doktorn sa att de var tvungna att lägga om kosten.
Då kläckte hennes pappa en ganska dum komentar.

Dr: Jag vill att hon äter minst 5-6 frukter eller grönsaker varje dag!
Pappan: Okay..hmm... Räknas popcorn som en grönsak?
Dr: (med tefatsögon) Host! Nä!

Inte kostigt att övervikten ökar om folk tror popcorn räknas som grönsak!

Fint väder!!!

Åh vad det är fint väder!! Synd bara ätt jag jobbat hela dagen så man har bara stått och kikat utr och längtat ut! Som en bur fågel! Eller en akvarie fisk! Mitt jobb är ju nästan som en stor glas skål hihi
 Nu ska jag hem till mina föräldrar och äta god mat, det ska bli trevligt!
 De har varit så snälla och tagit hand om hästarna idag! Det har varit tävlingar så det ska bli skoj att se vem som vunnit, måste hem och korsförhöra dem! Längtar tills jag ska vara med ocg tävla igen! Jag siktar på maj! Så hoppas det blir så!
Börja med målet i sikte! Det gör alltid effektiva människor!



Comic baby!


man får ta och grattulera Berg o Luuk som väntar småtting!
Det måste ju bli värdens roligaste baby? haha

Rosa disk maskin




Haha kolla vilken underbart söt disk maskin! Den kostar typ runt 12000
men visst e den cool? Jag vill lätt ha den! Men Danne kommer aldrig under några omständigheter
gå med på det hahaha

*****


Ska dra till stan och göra några ärenden, innan det är tränings dax för mona små ponnies!
 har drömt så hemskt mystiskt i natt...Har gjort det jätte många nätter nu. Drömmarna är verkliga också och obehagliga.
 Jag drömde så här mkt när jag var yngre, har det minskat och nu är dem tillbaka igen! Why?

Kunders 8 konstigaste önskemål


Resesajten Travelandleisure.com har frågat några av USA:s största resebyråer om de mest underligga önskemålen de fått från kunder. Här är hela listan.

Från att hitta en rabbin-imiterande Elvis-imitatör för ett bröllop till att boka släktforskningsresor till husdjur är alla underliga önskningar som resebyråer fått från kunder.


Se Travelandleisure.coms lista över de tokigaste förfrågningar resebyråerna fått här nedan.


En resenär önskade resa till Sahara för att tälta - mitt i augusti. Men vid den tiden på året kan temperaturen stiga till över 50 grader och därför önskade äventyraren ett tält med luftkonditionering. Han fick som han ville och resebyrån ordnade en enorm el-generator som skulle driva schabraket, uppger den amerikanska resesajten.


Resenären ville åka på kryssning. Men på grund av magproblem var den amerikanska energidrycken Gatorades gula variant det enda han kunde dricka. Resebyrån flög in lass med drycken till båten och när den resande var på plats fanns hans favoritdryck att köpa i samtliga barer på båten.


En kund till en resebyrå ville ha ett rum med havsutsikt i den amerikanska staden Orlando. Enda problemet var att Orlando ligger dryga sex mil från närmsta kustlinje. Men klienten var säker på sin sak och förklarade det med orden: "Florida är en väldigt smal stat", skriver Travelandleisure.com.


Att hitta en Elvis-imitatör i Las Vegas är inte svårt men att hitta en som ska agera rabbin vid ett bröllop kan bli knepigare. Flera telefonsamtal senare hade byrån lyckats hitta en villig kandidat. Dock hade kunden redan ändrat sig vid det laget.


En klient var trött på smalmaten på spa:et och var sugen på en Snickers. Men ombudet Heidi Schwartz hade inga problem med att skicka ned en bit choklad - via FedEx - till den lidande kunden.


Boka en resa åt min Chihuahua. Till? Chihuahua, Mexico. Varför? Min hund måste finna sina rötter. Så lät det när ombudet Steven Greenbaum på Pisa Brothers Travel fick beställningen av en av sina kunder.


En kvinna ville boka en kryssning men hade ett krav - hytten skulle ligga så nära en hiss som möjligt. Hon förklarade att hon ibland dricker lite för mycket och därför måste det vara lätt att hitta till hytten när festandet är slut.


För en orolig kund till resebyrån Hillard & Olander Ltd var säkerheten A och O och därför ville han att byrån skulle sända ned påsar av hans eget blod till honom på semestern - om han skulle behöva blod vid en olycka. Ett ombud förklarade hur dyrt det skulle bli och resenären bestämde sig till sist för att chansa. Han överlevde.  

Kanske borde göra en sådan lista på mitt jobb? Kunde bli kul haha


RSS 2.0