Kunders 8 konstigaste önskemål


Resesajten Travelandleisure.com har frågat några av USA:s största resebyråer om de mest underligga önskemålen de fått från kunder. Här är hela listan.

Från att hitta en rabbin-imiterande Elvis-imitatör för ett bröllop till att boka släktforskningsresor till husdjur är alla underliga önskningar som resebyråer fått från kunder.


Se Travelandleisure.coms lista över de tokigaste förfrågningar resebyråerna fått här nedan.


En resenär önskade resa till Sahara för att tälta - mitt i augusti. Men vid den tiden på året kan temperaturen stiga till över 50 grader och därför önskade äventyraren ett tält med luftkonditionering. Han fick som han ville och resebyrån ordnade en enorm el-generator som skulle driva schabraket, uppger den amerikanska resesajten.


Resenären ville åka på kryssning. Men på grund av magproblem var den amerikanska energidrycken Gatorades gula variant det enda han kunde dricka. Resebyrån flög in lass med drycken till båten och när den resande var på plats fanns hans favoritdryck att köpa i samtliga barer på båten.


En kund till en resebyrå ville ha ett rum med havsutsikt i den amerikanska staden Orlando. Enda problemet var att Orlando ligger dryga sex mil från närmsta kustlinje. Men klienten var säker på sin sak och förklarade det med orden: "Florida är en väldigt smal stat", skriver Travelandleisure.com.


Att hitta en Elvis-imitatör i Las Vegas är inte svårt men att hitta en som ska agera rabbin vid ett bröllop kan bli knepigare. Flera telefonsamtal senare hade byrån lyckats hitta en villig kandidat. Dock hade kunden redan ändrat sig vid det laget.


En klient var trött på smalmaten på spa:et och var sugen på en Snickers. Men ombudet Heidi Schwartz hade inga problem med att skicka ned en bit choklad - via FedEx - till den lidande kunden.


Boka en resa åt min Chihuahua. Till? Chihuahua, Mexico. Varför? Min hund måste finna sina rötter. Så lät det när ombudet Steven Greenbaum på Pisa Brothers Travel fick beställningen av en av sina kunder.


En kvinna ville boka en kryssning men hade ett krav - hytten skulle ligga så nära en hiss som möjligt. Hon förklarade att hon ibland dricker lite för mycket och därför måste det vara lätt att hitta till hytten när festandet är slut.


För en orolig kund till resebyrån Hillard & Olander Ltd var säkerheten A och O och därför ville han att byrån skulle sända ned påsar av hans eget blod till honom på semestern - om han skulle behöva blod vid en olycka. Ett ombud förklarade hur dyrt det skulle bli och resenären bestämde sig till sist för att chansa. Han överlevde.  

Kanske borde göra en sådan lista på mitt jobb? Kunde bli kul haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0