Vägen klarnar

För er trogna läsare så vet ni att jag har funderat på 3 olika vägar som jag känner att jag borde ta i mitt liv.
Förut var vägarna precis lika starka, jag kände mig grymt förrvirrad och nästan förtvivlad, nästan krisaktigt!
Men nu med hjälp och stöd av underbara energigivande männsikor, har vägen klarnat!
 Jag känner att jag tror att jag vet! Det är faktiskt den svåraste av de 3 vägarna, även den som troligtvis kommer vara skumpigast och mest som en bergochdalbana! Men jag tror, hoppas och känner att det ska vara den rätta. För i det långa loppet är det inte alltid den lätta vägen som är den rätta. Klarar jag desutom den svåra vägen tror jag att jag kommer växa enormt som människa, och med stöd av dem jag älskar och bryr mig om så kan jag klara det!
 Äntligen! Så känner jag att jag är redo att ge av min energi igen! Innan var jhag tvungen att spara på krutet, annars hade jag sjunkit själv! Men nu!  Nu ska jag peppa! Stackars min kära kolega Lindie! hon kommer bli galen! Eller ska vi säga Grattis Lindie? Det kanske smittar!
Jag hoppas nu att detta håller i sig, för lika väl som jag känner mig taggad, känner jag mig livrädd! Men nej detta ska bli bra!
Men det är ett tag kvar tills jag ska ta denna väg, och vem vet vad som kan hända innan dess! Jag kanske får en uppenbarelse! Nu ska jag fokusera på nuet och göra det somär mina uppdrag här och nu! Så det så! För vem vet vad som dyker upp på min väg i livet!

"Om du har ett ben i gårdagen och ett ben i morgondagen så pissar du på idag!"

ha det bra! Ni kan!!!

 


Kommentarer
Postat av: Lindie

Ja då kanske du kan få min väg att klarna oxå ;). Eller klarna förresten?! De finns ingen väg, så vi får bygga en först ;P

2009-11-17 @ 00:26:03
URL: http://sosofofie.blogg.se/
Postat av: C

haha jo absolut! Det fixar vi! Men jag ser vilken väg du ska ta nu, men sen får vi bygga på en till!

2009-11-17 @ 11:12:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0